بسم الله الرحمن الرحيم
اين نوشته اي است [7] که عده اي از اصحاب محمد رسول الله از مهاجرين و انصار بر آن متفق شدند، همانان که خداوند آنان را در کتاب خويش به لسان پيامبرش مدح کرده است. [8] آنان پس از اين که فکر و مشورت کردند متفق القول شدند، و اين صحيفه را با توجه به ايام گذشته و روزگارهاي باقيمانده نوشتند تا مسلماناني که بعد از آنان مي آيند به اين عده اقتدا کنند.
اما بعد، خداوند با منت و کرمش محمد را بر همه ي مردم مبعوث نمود براي ديني که براي بندگانش انتخاب کرده بود. او وظيفه ي خود را ادا نمود و آنچه خدا به وي امر کرده بود تبليغ نمود و بر ما واجب کرد که تمام آنها را بپا داريم؛ تا زماني که دين را کامل و واجبات را واجب نمود و سنتها را پايه گذاري کرد. آنگاه پروردگار پيشگاه خود را براي وي انتخاب کرد و او را با احترام و رضايت خاطر قبض روح نمود بدون اينکه کسي را براي بعد از خود به خلافت برساند! [9] .
پيامبر اختيار آن را بر عهده ي مسلمين گذاشت تا هر کس که به فکر او و دلسوز بودنش اطمينان دارند براي خود انتخاب کنند. مسلمانان بايد به خوبي از پيامبر پيروي کنند [10] همانطور که خداوند فرموده است: «لَقَدْ کانَ لَکُمْ في رَسُولِ اللهِ اُسْوٌَْ حَسَنَةٌْ لِمَنْ کانَ يَرْجُو اللهَ وَ الْيَوْمَ الاَّخَرَ»، [11] «براي شما نسبت به پيامبر پيروي نيکو لازم است براي کساني که به خدا و روز قيامت اميدوارند». [12] .

پی نوشت:
5 . سوره ي بقره: آيه ي 140.
6 . يعني همان کساني که در عقبه ي «هرشي» نقشه ي قتل پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم را اجرا کردند.
7 . مشكل
8 . اين اساسنامه ي سقيفه بعنوان يک قانون نامه ي دائمي بر ضد غدير و امامان برگزيده ي الهي تنظيم شده است. به همين جهت براي فريب مردم آن روز و نسلهاي آينده، با حيله گري تمام تدوين يافته و در آن به آيات قرآن استشهاد شده و از پايه هاي مسلّم اسلام بعنوان ابزاري بر ضد فرامين الهي استفاده کامل شده است. اين نهايت فتنه گري اصحاب سقيفه را مي رساند که اينچنين آينده هاي دور و نزديک پيروان خود را پيش بيني کرده اند. براي روشن شدن سؤ استفاده هاي منافقين در اين صحيفه، در هر فرازي به جهت گيري هاي آنان در پاورقي اشاره خواهيم کرد.
9 . در اينجا از مدح مهاجرين و انصار در قرآن، به نفع اين چند نفري که اساسنامه ي سقيفه را تهيه کرده اند سؤ استفاده شده، گويا همه ي مهاجرين و انصار از اين صحيفه با خبر بوده اند، در حاليکه آن را 34 نفر مخفيانه و بدون اطلاع احدي از مهاجرين و انصار تدوين کرده اند. گذشته از آنکه خداوند هيچگاه همه ي مهاجرين وانصار را مورد مدح قرار نداده، و اين همه آيات مربوط به منافقين در قرآن مربوط به امثال همين گروه است.
10 . اين عبارات براي فريفتن نسلي که در آينده هاي دور از صدر اسلام قدم به عرصه مي گذارد آورده شده است، وگرنه بايد پرسيد: آيا غدير از ايام گذشته ي اسلام نبود و براي روزهاي آينده ي اسلام نبود؟ پس چگونه چنين صحيفه اي با توجه به ايام گذشته ي اسلام تدوين شده است؟!.
11 . بسيار جالب است که صحيفه اي توسط اصحاب پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم و به فاصله ي کمتر از يک ماه پس از غدير تدوين شود و در آن گفته شود «پيامبر کسي را براي خلافت بعد از خود معين نکرده است»!!.
سوره ي احزاب: آيه ي 21.
12 . باز هم استناد به آيه ي قرآن براي اثبات ادعاي باطل بکار گرفته شده است. آيا پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم در غدير خلافت را بر عهده ي مسلمين گذاشت؟ آيا حتي يک مورد وجود دارد که پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم چنين مطلبي فرموده باشد تا مردم هم در اين جهت پيرو آن حضرت باشند؟!.