جلوگیری از سکته مغزی به وسیله میوه های سفید:

میوه ها و سبزیجاتی که رنگ داخلی آنها سفید است میتوانند از خطر سکته مغزی جلوگیری کنند.
به گزارش محققان دانمارکی مصرف 25 گرم از این میوه های سفید به صورت روزانه میتواند تا 9 درصد از خطر سکته مغزی جلوگیری کند.در بین

این گونه میوه ها سیب و گلابی بهترین انتخاب میتوانند باشند.

میوه هایی که به رنگ های سبز،نارنجی/زرد و یا قرمز/بنفش هستند به جلوگیری از سکته مغزی کمکی نمیکنند.احتمال این سکته در بین افرادی که از میوه های سفید استفاده میکنند 52 درصد کمتر از افرادی است که به این مقوله بی اعتنا هستند.این بدین معنا نیست که از خوردن میوه های دیگر اجتناب کنید زیرا هر میوه ای خواص مربوط به خودش رادارد.

تحقیقاتی در دانشگاه هلند به انجام رسید که این موضوع را ثابت میکند.این تحقیق به مدت 10 سال و ب روی بیش از 20 هزار نفر انجام شد که در این میان تنها 233 نفر سکته مغزی داشتند.

به طور کلی میوه های سفید بخش بزرگی از میوه ها را شامل میشوند مانند :گلابی،سیب،موز و بسیاری دیگر.که طبق چیزی که اعلام شد سیب و گلابی بیشترین مصرف را دارند.
-پایان-