كنسرو خوب
قبل از هر چيز بايد بدانيد كه سم بوتوليسم هیچ بو و طعمی ندارد، پس اگر در بو و رنگ ماده غذايي موجود در كنسروي تغييري نميبينيد، دليلي براي سمي نبودن آن كنسرو نيست.اگر مطمئن نيستيد كه غذایی خوب پخته یا كنسرو شده، هرگز از آن غذا استفاده نكنيد.
توجه داشته باشيد كه قوطیهای مواد غذایی كنسروی زنگ زده بخصوص ماهی و گوشت را هرگز خریداری نكنید. دقت كنيد كه اگر قسمتی از قوطي كنسروي بيرون زده باشد، احتمال فاسد شدن آن زياد است.
منبع: تابناک
-پایان-