RE: وقتي كنسرو قاتل ميشود
قوطي هايي كه آدم مي كشند
دكتر ايرج خسرونيا، متخصص داخلي در اين باره به «جامجم» ميگويد: متاسفانه با وجود همه هشدارهايي كه نسبت به چگونگي نگهداري و مصرف مواد غذايي بويژه مواد غذايي كنسرو شده وجود دارد، اما باز هم برخي شهروندان در مصرف اين مواد، دقت كامل را ندارند.
او با اشاره به اينكه شايعترين راه انتقال اين سم، قوطيهاي كنسرو مواد غذايي دربسته است، ادامه ميدهد: بايد قوطيهاي كنسرو حتما قبل از مصرف 20 دقيقه جوشانده شود تا در صورت وجود سم، به صورت غيرفعال درآيد.
به گفته خسرونيا، جوشاندن كنسرو در مدت گفته شده سبب ميشود اين سم اثرش را از دست بدهد، چرا كه بوتوليسم نسبت به گرما مقاومتش را از دست ميدهد.
بنابراين ضمن انتخاب مواد غذايي استاندارد و توجه به تاريخ انقضاي آنها، از خريد قوطيهاي كنسرو ورم كرده، جدا پرهيز كنيد.