RE: شلغم؛ معجزهی فصل سرما!
شلغم؛ آنتیبیوتیک گیاهی
هر سال با آمدن فصل سرما، سرماخوردگی به بیماری رایج و فراگیری تبدیل میشود که تعداد قابل توجهی از مردم را مبتلا میکند. در این بین بیماران به 3 دسته تقسیم میشوند: گروهی که سرماخوردگی را بیماری محسوب نکرده و در منزل به درمان خودسرانه آن با انواع داروها میپردازند، گروهی که به پزشک مراجعه میکنند و گروهی که از درمانهای گیاهی برای سرماخوردگی استفاده میکنند. این در حالی است که تقریباً هر 3 گروه نمیتوانند به فواید شلغم در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی بیتوجه باشند. شلغم گیاهی است که از دیرباز در درمان سرماخوردگی کارایی داشته است.
علاوه بر اینکه میتوان شکل پخته یا خام شلغم را در انواع سوپها و سالادها مصرف کرد یا اینکه آن را پخته و به طور جداگانه مصرف کرد، روش دیگری هم وجود دارد که در واقع با آن عصاره شلغم به دست میآید که در درمان سرفه و گلو درد و سرماخوردگی مؤثر است.
برای گرفتن عصاره شلغم میتوان قسمت بالایی آن را برش داده و داخل آن را خالی کرد. سپس به داخل شلغم مقداری عسل یا شکر بمالید و بگذارید برای 12 ساعت در یخچال بماند.
با این روش داخل شلغم از مایعی پر میشود که سرماخوردگی را درمان میکند و باید چند بار در طول روز مصرف شود.