RE: شلغم؛ معجزهی فصل سرما!
روشهای دیگر تهیهی عصاره و شربت شلغم
* برای تهیهی عصارهی آن، شلغم را با وزن مساوی شکر سرخ در کمی آب ریخته و به ملایمت حرارت میدهند.
طریقه دیگر آن است که وسط شلغم بزرگی را خالی کرده، شکر سرخ را در آن ریخته، پر میکنند و میپزند.
شکل سوم، آن است که شلغم را به حلقههای گرد بریده و پیاز را نیز به همین شکل در بیاورند. سپس در ظرف گودی، طبقات شلغم و پیاز را بر روی حرارت بگذارند. وقتی گرم شد، به تدریج شربت آن جدا میشود.
این عصاره برای درمان سرماخوردگی و گلودرد بسیار نافع است و از آن میتوان به عنوان غرغره در هنگام گلودرد استفاده کرد.
* اگر به خوردن شلغم خام تمایلی ندارید میتوانید شلغم را به شکل شربت شلغم درست کنید. روش تهیه شربت شلغم به این ترتیب است که ابتدا وسط یک شلغم را خالی میکنند و در آن کمی شکر میریزند. پس از مدتی آب در آن جمع میشود. آب آن را با قاشق برداشته و مصرف مینمایند.