استاد حسن رحيم‌پور:
گاهي براي انتقال مفاهيم ديني بايد تقيه معرفتي كرد

رحيم‌پور ازغدی در اختتاميه هفتمين همايش رايزنان فرهنگی با بيان اينكه مردم به لحاظ روانی متفاوت هستند و نسخه‌‌های متفاوتی بايد برای آنان در نظر گرفته شود اظهار كرد: بايد مراتب سخنان حفظ شود چرا كه مفاهيم اسلامی بدون طبقه‌بندی و بدون توجه به سطح مخاطب قابل ارائه نيست.

به گزارش مشرق به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، حسن رحيم‌پور ازغدی، امروز، 17 شهريورماه، در مراسم اختتاميه هفتمين همايش رايزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در كشورهای خارجی با اشاره به ظرفيت‌های ناشناخته جمهوری اسلامی ايران در سراسر جهان، اظهار كرد: اساتيد، دانشجويان و طلابی در كشورها هستند كه آمادگی جدی و قوه نزديك به فعل هستند، اما در ايران ناشناخته هستند.

وی افزود: ما در فضايی از فرهنگ اسلامی و انقلاب بحث می‌كنم كه پيش‌فرض‌هايی از دين در جهان حاكم شده است؛ يعنی در گفت‌وگوهای آكادميك و دانشگاهی و رسانه‌ای پيش‌فرض‌ها و اصولی تعيين شده به عنوان دين اجازه نمی‌دهند خارج از اين تعريف بحث ديگری مطرح شود.

رحيم‌پور ازغدی ادامه داد: در برابر اين تعاريف، برخی منفعل می شوند و خود را با آنها تطبيق می‌دهند و برخی نيز می‌خواهند اصالت‌مدار باشند و در برابر اين تعاريف لجبازی می‌كنند و طبيعتاً در گفت‌وگو با دگرانديشان شكست می‌خورند.

وی تصريح كرد: در مواقعی، افراد با نگاه اصولگرايی زبان و ذهن مشترك را فراموش می‌كنند كه منجر می‌شود در حاشيه قرار بگيرند؛ از طرفی برخی به فكر جهانی انديشيدن و نزديك شدن به فكر جهانی هستند و عملاً مرزهای هويتی و عقيدتی كنار گذاشته می‌شود و با ديگران تطبيق پيدا می‌كنند.