RE: ۲۰ دلیل برای فروپاشی آمریکا
۱۵- شکلگیری خاورمیانهی اسلامی
تمام تلاش آمریکا از هجوم سختافزاری و نرمافزاری به خاورمیانه تغییر فرهنگ سیاسی منطقه و حاکمکردن لیبرال دموکراسی بود امّا اینک اسلام بهعنوان ایدئولوژی مطرح در خارومیانه قدرت را در دست گرفته است. ناسیونالیسم غربی و لیبرال دموکراسی هیچ جایگاهی در جوامع اسلامی خاورمیانه نخواهد داشت همانطور که «گراهام فولر» در مقالهی «آیندهی اسلام سیاسی» نوشت:
«اسلام تنها آلترناتیو منطقه است و سیاستهای غرب و آمریکا مانع از روند رو به پیشرفت آن نخواهد شد، بلکه سیاستهای خاورمیانهای بوش موجب تسریع و شتاب آن نیز گردید.»[۲۴]
روند تحولات منطقه نشان از فرآیند رو به رشد اسلامگرایان است که غربگرایان را به کناری میزنند.
۱۶- آمار تکان دهندهی وضعیت دختران آمریکا
در حالیکه مسألهی عفاف و حجاب دختران و زنان مسلمان، به ویژه در جمهوری اسلامی ایران به یکی از معضلات اصلی، سیاسی و به دنبال آن از اهداف اصلی حملهها و تهاجمهای فرهنگی لشکریان جنگ نرم آمریکا تبدیل شده و مقامهای سیاسی آمریکا به رغم غوطهوری در مرداب مشکلات اقتصادی و انزوای سیاسی خود، دایم نگرانی خود را از وضعیت دختران و زنان در ایران اسلامی اعلام میکنند، وضعیت دختران و نوجوانان آمریکایی، در ابعاد متفاوت روحی، روانی، نا امیدی، نا امنی ... و به ویژه در مسایل جنسی، بسیار اسفبار است!
بنابر آمار رسمی گزارش شده، نزدیک به نیمی (۴۶٪) از کل دختران بین ۱۵ تا ۱۹ سالهی آمریکایی، دارای سابقهی روابط جنسی هستند و این در حالی است که قوانین ازدواج در اسلام برای زیر۱۸ سال را با شعار «کودک آزاری» مورد تنقید قرار میدهند! و حال آن که بدیهی است با توجه به شرایط اجتماعی، اقتصادی و ... ، حتی اگر فرهنگ ازدواج در سنین نوجوانی در ایران همگانی شود، باز ممکن نیست که نیمی از دختران ۱۵ تا ۱۹ ساله ازدواج کنند. در میان دختران ۱۵ ساله و مجرد آمریکایی، فقط ۱۳٪ رابطهی جنسی را تجربه نکردهاند! یعنی ۸۷٪ آنان بدون ازدواج از سابقهی رابطهی جنسی برخوردارند و تا سن ۱۹ سالگی فقط از هر ۱۰ نفر، ۳ نفر فاقد چنین رابطهای هستند! و البته این رقم طبق گزارشات رسمی است که همیشه کمتر از واقعیت بیرونی میباشد.
حداکثر سن تجربهی رابطهی جنسی دختران آمریکایی، ۱۷ سالگی میباشد، در حالی که حداقل سن ازدواج آنها ۲۰ سالگی است و این بدان معناست که این عده در معرض حاملگیهای زودرس و ابتلا به بیماریهای مقاربتی که شاید یک دهه به طول انجامد هستند. طبق آمار رسمی در سال ۲۰۰۶(م) تعداد ۴۲۰.۲۰۰ سقط جنین توسط مادران ۱۵ تا ۱۹ ساله به ثبت رسیده است و سن به پایان رساندن دوران بارداری زنان ۱۵ تا ۱۹ ساله در این سال به ۲۷٪ تنزل پیدا کرده است. با توجه به این که از هر ۱۰ نوجوان فقط ۶ نفر به هنگام سقط جنین با بزرگتر خود مشورت کرده و تحت نظر آنها نوزاد خود را سقط میکنند، دولت آمریکا تصمیم دارد تا پایان سال ۲۰۱۰(م)، حضور و همراهی یکی از والدین برای سقط جنین را در ۳۸ ایالت اجباری کند.