شکلات، چای و قهوه
نقطه*ی مشترک این سه ماده*ی غذایی در وجود موادی به نام متیل گزانتین است. این مواد، به عنوان آرام بخش عضلات عمل می*کند. برای همین در کار دریچه*ی بین مری و معده که وظیفه*ی ممانعت از ورود غذا به مری را دارد اختلال ایجاد می*کند. به این حالت Gastroesophageal Reflux Disease) RGO) یعنی رفلکس معده می*گویند. برای همین باید در مصرف مواد غذایی حاوی متیل گزانتین پرهیز کرد. از طرف دیگر نوشیدن قهوه باعث بالا رفتن استرس می*شود و استرس نیز یکی از عوامل تشدید کننده*ی رفلکس معده RGO محسوب می*شود.
بازگشت غذا به سمت مری باعث سوزش معده می*شود.
مواد غذایی خیلی چرب دیر هضم هستند و به مدت بیشتری در معده باقی می*مانند، بنابراین احتمال* ترش کردن معده را افزایش می*دهند
توصیه می*کنیم به جای شکلات*های سفید و خامه*ای، شکلات سیاه مرغوب میل کنید. تا جایی که می*توانید مصرف چای و قهوه را کاهش داده به جای آن از عرق کاسنی یا دم کرده*های ملایم دیگر استفاده کنید. در مصرف شیر نیز دقت کنید. اگر سوزش معده دارید باید بدانید که نوشیدن شیر زیاد، مشکل را تشدید می*کند. درست است که شیر در کوتاه مدت سوزش معده را تسکین می*دهد اما باید بدانید که در طولانی مدت باعث افزایش ترشحات معده شده و آن*را اسیدی می*کند.