به خانواده‌اش احترام بگذاريد


حتي اگر با خانواده همسرتان اختلاف‌نظرهاي زيادي داريد و سابقه خوبي نيز در رابطه شما با آن‌ها وجود ندارد، باز سعي كنيد به آن‌ها احترام گذاشته و همسرتان را براي قطع رابطه با آن‌ها تحت فشار نگذاريد. احترام به خانواده همسر، در واقع احترام به خود او نيز هست. اگر خاطرات تلخ زيادي داريد، فقط همين نكته را در ذهن داشته باشيد كه لازم نيست عاشق آن‌ها باشيد اما مي‌توانيد برخوردي انساني و محترمانه با آن‌ها داشته باشيد؛ رابطه‌اي كه در نهايت به نفع شما نيز خواهد بود.




مدام گله نكنيد



سعي‌كنيد زمان حضور همسرتان را تنها به بيان مسائلي كه داشتيد، مشكلاتي كه بايد او در اسرع وقت حل كند، بيان انتقادات و نارضايتي‌ها و مواردي از اين دست پر نكنيد. اين كار باعث مي‌شود براي خود شما نيز حضور همسر به معني مسائل تنش‌زا و ناخوشايند شود، علاوه بر اين‌كه براي همسرتان نيز حضور در خانه و همنشيني با شما به معني تنش و ناراحتي مي‌شود. سعي كنيد توازني بين بيان مسائل خوشايند و ناخوشايند برقرار كرده و به ويژه در ابتداي حضور همسرتان در خانه، محيطي آرام برقرار كنيد.




خشم‌تان را كنترل كنيد


بسياري از ما زماني كه عصباني مي‌شويم ديگر فراموش مي‌كنيم چه كاري خوب است، چه كاري بد. معمولا برخوردهاي ما تند بوده و چندان كنترلي نيز روي آن‌ها نداريم. اين نقطه‌ضعف البته قابل برطرف كردن است؛ كافي است در كلاس‌هايي كه به منظور مديريت خشم در مراكز مشاوره يا فرهنگسراها برگزار مي‌شود شركت كنيد تا به اين ترتيب بتوانيد عصبانيت خود را به شيوه‌اي درست بيان كنيد؛ شيوه‌اي كه نه به شما آسيب برساند، نه به همسرتان و نه به رابطه بين شما!