7 هشدار درباره حلیم

این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح كش نمی‌‌آید...


گروهی هم حلیم‌‌هایی كه به‌صورت پودر بسته‌بندی‌ در بازار عرضه شده است، می‌خرند. مواداولیه این حلیم‌های آماده خشك و پس از كاهش آب، به‌صورت پودر درآمده است. این حلیم‌ها در بسته‌‌بندی‌‌های مختلف و با عناوین گوناگون در سوپرمارکت‌‌ها و مغازه‌‌ها به فروش می‌‌رسد. هنگام خرید حلیم یا پودر آماده حلیم باید توجه داشت كه در تهیه آن نكات بهداشتی و سلامت رعایت شده یا نه بنابراین حتما به این نكته‌ها دقت كنید:

1. ظاهر مغازه، بهداشت كاركنان، داشتن كارت و مجوز بهداشت و...

2. حلیم نباید در ظروف یكبار مصرف تلقی ریخته شود زیرا فقط موادغذایی با دمای پایین‌تر از 45-40 درجه را می‌توان در این ظرف‌ها ریخت درحالی كه دمای حلیم بیش از 45 درجه سانتی‌گراد است. ظروف یکبار مصرف ساخته شده از گرانول پلی‌پروپیلن برای نگهداری موادغذایی داغ مانند آش و حلیم بهترین هستند و حتی می‌توان مواد غذایی با دمای 100 درجه سانتی‌گراد را هم در آنها ریخت.

3. حلیم را به مقدار كم بخرید و حتما بلافاصله پس از خرید آن را در ظروف چینی یا شیشه‌ای بریزید. با این كار احتمال ایجاد واكنش‌های شیمیایی بین غذا و ظرف كاهش می‌یابد.