هفتمين جشنواره نشريات دانشجويي؛
رحيم‌پور: حق‌الناس فرهنگي از حق‌الناس مالي مهم‌تر است

خبرگزاري فارس: عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي با بيان اينكه حق‌الناس فرهنگي از حق‌الناس مالي بسيار مهم‌تر است، خاطرنشان كرد:‌ امروز نشريات و رسانه‌ها كار معلمان را مي‌كند و در جامعه فكر مي‌سازند.


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، حسن رحيم‌پورازغدي عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مراسم افتتاحييه هفتمين جشنواره نشريات دانشجويي كه صبح امروز سه‌شنبه در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار شد، به نقش نشريات دانشجويي در دهه چهارم انقلاب پرداخت و گفت: نشريات دانشجويي نوعي تمرين روشنفكري، نظارت و انتقاد و انتقال تجربه به ديگران است.

وي با اشاره به اينكه در فعاليت‌هاي رسانه‌اي 2 بعد محتوا و فرم مدنظر است، افزود: اگر اتقان محتوا در رسانه و نشريه موجود نباشد، مانند هديه‌اي مي‌ماند كه داخل آن خالي است.

رحيم‌پور خاطرنشان كرد: اگر در فعاليت‌هاي رسانه‌اي و نشريه‌ها فقط به فرم توجه شود و يا تنها محتوا مدنظر قرار گيرد، اين رسانه و نشريه مورد توجه قرار نخواهد گرفت و مخاطب سعي دارد با مغالطه‌كاري نبود محتوا يا فرم را زير سؤال ببرد.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه تصريح كرد:‌ هر فعاليتي كه اكنون در دانشگاه‌هاي كشور انجام مي‌شود تا يك دهه آينده به عنوان الگو در ساير كشورهاي مسلمان و منطقه محقق مي‌شود.

اين استاد حوزه و دانشگاه با بيان اينكه تاريخ علم را نمي‌دانيم و تاريخ علم كنوني از قرن 17 ميلادي به بعد است، گفت:‌ يك نشريه هنري مي‌تواند طريقه زندگي و حتي طريقه لباس پوشيدن را در جامعه خط‌دهي كند.