در تاریخ 01-16-2012 در ساعت 01:40 PM (5092 نمایش ها)
نوشته اصلی توسط طاهره وحیدیان
جرج جرداق(دانشمند و ادیب مسیحى): وقتى یزید، مردم را تشویق به قتل حسین و مأمور به خونریزى می کرد، آنان می گفتند: "چه مبلغ می دهى؟" اما انصار حسین به او گفتند: ما با تو هستیم؛ اگر هفتاد بار کشته شویم، باز می خواهیم در رکابت جنگ کنیم و کشته شویم.
عباس محمود عقاد(نویسنده و ادیب مصرى): جنبش حسین، یکى از بى نظیرترین جنبشهاى تاریخى است که تاکنون در زمینه دعوت هاى دینى یا نهضت هاى سیاسى پدیدار گشته است... دولت اموى پس از این جنبش، به قدر عمر یک انسان طبیعى دوام نکرد و از شهادت حسین تا انقراض آنان بیش از شصت و اندى سال نگذشت. احمد محمود صبحى(نویسنده): اگر چه حسین بن على(ع) در میدان نظامى یا سیاسى شکست خورد؛ اما تاریخ، هرگز شکستى را سراغ ندارد که مثل خون حسین(ع) به نفع شکست خوردگان تمام شده باشد. خون حسین، انقلاب پسر زبیر و خروج مختار و نهضت هاى دیگر را در پى داشت، تا آن جا که حکومت اموى ساقط شد و نداى خونخواهى حسین(ع)، فریادى شد که با آن تخت ها و حکومت ها را به لرزه درآورد. آنتوان بارا(نویسنده مسیحى): اگر حسین از آن ما بود، در هر سرزمینى براى او بیرقى بر می افراشتیم و در هر روستایى براى او منبرى بر پا می نمودیم و مردم را با نام حسین به مسیحیت فرا می خواندیم
گیبون(مورخ انگلیسى): با آن که مدتى از واقعه کربلا گذشته و ما هم با صاحب واقعه هم وطن نیستیم، اما سختی ها و مشکلاتى که حضرت حسین «ع» تحمل نموده، احساسات سنگین دلترین خواننده را بر می انگیزد، چندان که یک نوع عطوفت و مهربانى نسبت به آن حضرت در خود می یابد.