چهل حديث در مورد حجاب زن و مرد
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: چهل حديث در مورد حجاب زن و مرد

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر کانون
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    61
    می پسندم
    0
    مورد پسند : 6 بار در 6 پست
    میزان امتیاز
    29

    RE: حجاب در قرآن

    31- نمايان ساختن تمام بدن براي زوج رواست و سر و گردن را مي توان در برابر پسر و برادر آشکار کرد، اما در برابر نا محرم بايد از چهار پوشش استفاده کرد: پيراهن (درع)، روسري (خمار)، پوششي وسيع تر از روسري که بر روي سينه مي افتد (جلباب) و چادر (ازار).(مجمع البحرين).


    32- عايشه مي گويد: دختر عبدالله بن طفيل که برادر مادري من بود در حالي که زينت کرده بود به خانه ام آمد. در همان هنگام پيامبر(صلي الله عليه وآله)نيز وارد شد و هنگامي که او را ديد از او روي برگرداند. عايشه گفت يا رسول الله اين دختر، بردار زاده من و خردسال است! پس پيامبر فرمود: هنگامي که زن به دوران عادت ماهانه رسيد بر او جايز نيست که جز روي خود موضع ديگري را نمايان کند.( جامع البيان، ج 9)


    33- امام صادق(ع) مي‌فرمودند:«سزاوار نيست زن مسلماني، لباسي بپوشد که بدن وي را نمي‌پوشاند»


    34- عبداللّه‏ بن‏عباس، مفسّر و شاگرد سرشناس اميرالمؤمنين علي(ع) گفته است:زن (بايد) مو و سينه و دور گردن و زير گلوي خود را بپوشاند.»( مجمع البيان، ج7)


    35- از حديث امام باقر استفاده مي‌شود که محارم زن مانند برادر، پدر و ... حق ندارند به همه جاي زن بنگرند و زن نيز نبايد بگذارد پايين‌تر از جاي گردنبد و بالاتر از مچ دست آشکار گردد. چنين نيست که زن نزد محرمها، هر لباسي بپوشد و با هر آرايشي بيرون آيد واندام خود را بنماياند.


    36- يکي از اصحاب پيامبر مي‌گويد روزي نشسته بودم و لباسم کنار رفت و ران پايم پيدا شد. پيامبر که در حال عبور بودند، به من گفتند: ران خود را بپوشان که جزء عورت است.( مسند احمد )(قابل توجه برخي آقايان)


    37- حضرت موسي(عليه‌السلام) آن‌قدر بر پوشيدگي خود محافظت مي‌کرد که مردم مي‌پنداشتند وي بيماري جسماني دارد. رسول خدا(صلي‌الله‌عليه‌وآله) درباره‌ي او مي‌فرمود: همانا موسي مردي باحيا و پوشيده بود که به دليل حيايش، هيچ نقطه از بدن وي ديده نشد و لذا هنگامي که مي‌خواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمي‌شد، لباس خود را بيرون نمي‌آورد؛ در حالي که بني‌اسرائيل حيا نمي‌کردند و در برابر هم براي شستشو برهنه مي‌شدند و به يکديگر نگاه مي‌کردند.


    38- پيامبر اکرم(صلي‌الله‌عليه‌وآله) هم هرگاه مي‌خواستند غسل کنند، کسي به‌وسيله‌ي پرده ايشان را مستور مي‌ساخت.


    39- امام صادق(عليه‌السلام) پوشيدگي شديد لقمان را از علل حکيم شدن وي مي‌دانند. (قابل توجه کساني که مي گويند پوشش فقط براي زن است)


    40- پيامبر روزي يکي از کارگران خود را ديد که در فضاي باز غسل مي‌کند. به وي فرمود: نمي‌بينم از خدايت شرم کرده باشي! مزدت را بگير ما نيازي به تو نداريم.( المصنف )

  2. کاربر مقابل پست محمودی عزیز را پسندیده است:

    امیرحسین (08-27-2013)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •