حسینی دیباجی در ادامه با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه از تحریم‌ها نهراسیم چراکه ملت ما را به خودکفایی نزدیک می‌کنند افزود: همانطور که ایشان متذکر شدند نباید تحریم‌ها بهانه‌ای برای عدم پایبندی دولت به تعهداتش به مردم شود و هر جا توانایی انجام وعده‌هایش را نداشت باید با کمال صداقت به مردم بگوید:"نتوانسته‌ایم".

وی تحقق صحیح جهاد اقتصادی را از مهم‌ترین دغدغه‌های رهبری انقلاب در این دیدار دانست و گفت: بکارگیری مشورت نخبگان و بهره‌مندی از فکر آنان، طرح راهکارهایی متناسب با شرایط ویژه حاکم بر اقتصاد جهان، اتخاذ برنامه‌ریزی درست و کارشناسانه در کنار شناسایی حربه‌ها و نقشه‌ها دشمن می‌تواند دولت را در تحقق خواسته مقام معظم رهبری در حرکت عملی به سوی جهاد اقتصادی یاری کند.

حسینی دیباجی در پایان سخنان خود با تبریک پیشاپیش عید سعید فطر، این روز را روز بازگشت به فطرت و البته روز گرفتن جایزه بندگان صالح و مجاهد خدا پس از یک ماه روزه‌داری و عبادت نامید.
-پایان-