فوق تخصص گوارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر مصرف سبزیجات و انواع میوه مابین افطار و سحر افزود: از مصرف غذای سنگین و چرب در ابتدای زمان افطار به شدت باید پرهیز شود.

وی با اعلام اینکه مصرف غذای سبک در سحر تحمل روزه داری را افزایش می‌دهد بیان داشت: مصرف غذای چرب در سحر باعث آسیب به معده می‌شود.

تقوایی با تاکید بر اینکه بسیاری از بیماری‌های گوارشی با روزه داری روبه بهبودی می‌روند بیان داشت: بیماری روده تحریک پذیر از دسته بیماری‌های گوارشی است که با روزه داری بهبود می‌یابد.

وی ادامه داد: افرادی که از نظر شخصیتی دچار اضطراب هستند به بیماری تحریک پذیری روده دچار می‌شوند که روزه داری سبب بهبودی این بیماری می‌شود.

این متخصص گوارش تاکید کرد: مصرف غذا‌ها‌ی آماده مثل فست فود‌ها به علت دارای بودن نمک بالا به روزه داران توصیه نمی‌شود و در موقع سحر از صرف بیش از اندازه برنج خوداری شود.

وی با اعلام اینکه مصرف میوه جات و سبزی‌ها از تاکیدات دوران روه ‌داری است افزود: روزه دارن در موقع سحر از گوشت‌های فاقد چربی و یا کم چرب مثل گوساله و یا مرغ تغذیه کنند.