RE: اظهارات دکترفیاض درباره تجاوزجنسی
*شعر های جنسی هم به شدت بالاست. جمال زاده و منوچهری دامغانی و سعدی و ... همه هزلیات دارند.این ها چیز هایی است که به ما رسیده و در بین عامه چقدر فراوان است.
*راه حل این معضلات ازدواج در سن پایین است.خانواده ها کمک کنند به جوانان.
*کسی که مجرد است هیچ تعهد به مسائل اجتماعی ندارد.اگر پدر به یک مجرد کمک کند می گوید وظیفه ی پدرم بوده است ولی اگر همین کمک به فرد متاهل باشد می گوید چه پدر مهربانی
*وقتی فرد ازدواج کرد تنها فعالیت اقتصادی اش می ماند که آن هم به دنبالش می رود.اینجا طرف تا دبی و سنگاپور برای پول درآوردن می رود.و دیگر مثل دوران مجردی نیست که پولهاش را خرج کند ودست از پا درازتر بر گردد.
*اگر کسی آمیزش جنسی داشته باشد دیگر سراغ اعتیاد هم نمی رود.اصلا اعتیاد برای چیست؟برای پارتی و رابطه جنسی! و کسی که خانمش هر شب در کنارش هست دیگر سراغ اعتیاد نمی رود.
*الان دکتر [...] و چند تن از اساتید دانشگاه تهران، کتاب آموزش ابتدایی جنسی را در داروخانه گذاشته اند.فروش میلیاردی داشته است.این یعنی جامعه ی ما فقر جنسی دارد. جهل جنسی دارد.
*خاطرات جنسی در ایران دارد پدر در می آورد. حافظه ی جنسی دارد پدر در می آورد.
*اعتماد به نفس تمام آدم ها ازبین رفته است.احساس گناه در از بین رفتن اعتماد به نفس خیلی وحشتناک است.هر جوانی را می بینی می گوید من خلافی کردم.من بد کردم.