تاثیر پاساژگردی بر بزهکار شدن جوانان
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: تاثیر پاساژگردی بر بزهکار شدن جوانان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    بنیانگذار کانون تفسیر قرآن امیرحسین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    نوشته ها
    8,629
    می پسندم
    3,005
    مورد پسند : 3,788 بار در 2,619 پست
    نوشته های وبلاگ
    20
    میزان امتیاز
    276
    نبود شناخت کافی راهی برای گذراندن تفریح‌های ناسالم

    یکی از را‌ه‌های تفریح سالم شناختن نوع تفریح است به طوری که به گفته ابهری برخی جوانان تفریح سالم را نشناخته‌اند و برای گذراندن فراغت خود ابزاری نامناسب را انتخاب خواهند کرد که این راه‌ها به جز زحمت و اتلاف وقت ثمره‌ای در بر ندارد.

    این آسیب‌شناس اگرچه خیابان‌گردی و پاساژ‌گردی را یکی از تفریح‌های جوانان امروزی عنوان می‌کند اما معتقد است که این تفریح به جز خستگی و مزاحمت برای دیگران نتیجه‌ای در پی ندارد، بنابراین باید والدین به فرزندانشان بیاموزند که برای منظور خاصی مانند خرید به مراکز خرید برود.

    وی ادامه پاساژگردی را منتهی به آسیب‌های اجتماعی و بزهکاری می‌داند و در این زمینه توضیح می‌دهد: باید خانواده‌ها روش صحیح برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت را به فرزندان خود آموزش دهند به طوری که آنان این برنامه را برای خود به کار ببندند تا زمان بزرگسالی نیز از آن جدا نشوند و بتوانند بهترین استفاده را از زمان بیکاری خود داشته باشند.

    ابهری اعتیاد، سیگارکشیدن، مزاحمت برای نوامیس و سایر آسیب‌های اجتماعی را در کمین افرادی می‌داند که تفریح‌شان پاساژگردی و خیابان‌گردی است.

    پرستویی که مقصد را در کوچ میبیند از ویرانی لانه اش نمی هراسد.
    م.ا

  2. #2
    بنیانگذار کانون تفسیر قرآن امیرحسین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    نوشته ها
    8,629
    می پسندم
    3,005
    مورد پسند : 3,788 بار در 2,619 پست
    نوشته های وبلاگ
    20
    میزان امتیاز
    276
    نقش صداوسیما

    البته نقش مهم صداوسیما در پیشگیری از خیابان‌گردی نیز از نظر ابهری نادیده نمی‌ماند وی در این باره توضیح می‌دهد: رسانه‌ها بخصوص صدا و سیما می‌تواند با برنامه‌های مختلف روش‌های خوب گذراندن اوقات فراغت را به جوانان آموزش دهد زمان فراغت آنان را پر کند، بنابراین با این روش دیگر جوانان به سمت تماشای ماهواره که با فرهنگ ایرانی-اسلامی ما فرسنگ‌ها فاصله دارد نمی‌روند و با تهاجم فرهنگی نیز مقابله می‌شود.

    این آسیب شناس درباره مسئولیت وزارت ورزش و جوانان نیز بیان می‌کند: این وزارت‌خانه باید به دور از هرگونه تعارف گام‌های موثری در این زمینه بردارد به طوری که بودجه‌هایی را به موضوع اوقات فراغت جوانان تخصیص دهد. بنابراین برای پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی باید نهادهای مختلف دست به کار شوند تا این زخم عمیق جامعه درمان شود.

    -پایان-

    پرستویی که مقصد را در کوچ میبیند از ویرانی لانه اش نمی هراسد.
    م.ا

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •