امام خامنه ای : اتحاد و همدلی ضروری‌ترین نیاز امروز دنیای اسلام
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: امام خامنه ای : اتحاد و همدلی ضروری‌ترین نیاز امروز دنیای اسلام

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    بنیانگذار کانون تفسیر قرآن امیرحسین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    نوشته ها
    8,629
    می پسندم
    3,005
    مورد پسند : 3,788 بار در 2,619 پست
    نوشته های وبلاگ
    20
    میزان امتیاز
    277
    رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه امروز نیز در مقابل ندای اسلام معارضه و دشمنی وجود دارد، خاطرنشان کردند: بعد از آنکه دعوت های غیرالهی اعم از دعوت مکاتب مارکسیسم و لیبرالیسم، نتوانستند سعادت بشریت را تأمین کنند، امروز دلها و نگاهها متوجه اسلام است، بنابراین دشمنی با اسلام به عنوان کانون اندیشه عدالتخواهی و کرامت انسان، سنگین است.

    حضرت آیت الله خامنه ای، اهانت به پیامبر اسلام (ص) را نمونه ای از این دشمنی ها دانستند و افزودند: نمی توان باور کرد که اهانت به اسلام و اسلام ستیزی در دنیا، بدون طراحی سرویس های اطلاعاتی قدرتها و حمایت مالی آنها باشد.

    ایشان با تأکید بر اینکه برخی رفتارها و اقدامات مسلمانان همچون جمودها و تحجرها، بهانه اسلام ستیزی را به قدرتهای سلطه گر می دهد، گفتند: مسلمانان باید دعوت به اسلام را با صراحت و شجاعت، و صداقت و عدالت انجام دهند تا دلها را به سوی خود جذب کند.
    رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: مسلمانان باید در مقابل دشمنی ها با پیام اسلام، بایستند همانگونه که پیامبر اسلام (ص) و همه مؤمنان به اسلام در طول تاریخ ایستادند.


    حضرت آیت الله خامنه ای لزوم بصیرت امت اسلامی و شناخت نقشه راه مسلمانان و نقشه راه دشمن را بسیار ضروری خواندند و خاطرنشان کردند: نقشه اصلی دشمن ایجاد اختلاف میان مسلمانان و تحریم تعصب های مذاهب مختلف اسلامی علیه یکدیگر است تا توجه امت اسلامی از کانون اصلی دشمنی یعنی سرمایه داری فاسد و صهیونیسم غاصب و قسی القلب منحرف شود.

    ایشان تأکید کردند: امت اسلامی اعم از ملتها، سیاستمداران و روشنفکران باید این نقشه راه دشمن را بشناسند تا بتوانند در مقابل آن تدبیر کنند و دچار عملکرد اشتباه نشوند.

    پرستویی که مقصد را در کوچ میبیند از ویرانی لانه اش نمی هراسد.
    م.ا

  2. کاربر مقابل پست امیرحسین عزیز را پسندیده است:

    علمدار (06-08-2013)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 04-30-2013, 11:38 AM
  2. هرگز ازدواج نكنید! مگر با نیمه ی گمشده‌ی الهی‌تان
    توسط رویا در انجمن ازدواج و خانواده
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 08-29-2012, 07:40 AM
  3. بدشانس‌ترین قربانی زلزله اخیر
    توسط طاهره وحیدیان در انجمن تلنگر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 08-13-2012, 03:20 PM
  4. چرا مردم در گذشته نورانی‌تر بودند؟
    توسط طاهره وحیدیان در انجمن زیارت محبوب
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 07-27-2012, 02:32 PM
  5. چرا مذهبی‌ها در کنترل خشم خود موفق‌ترند؟
    توسط امیرحسین در انجمن تلنگر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 03-25-2011, 10:16 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •