آویشن: آنتیبیوتیک طبیعی
آویشن خواص زیادی دارد: این سبزی معطر آنتیبیوتیک، ضد ویروس و هضم کنندهی غذا است (به خصوص جوشاندهی آن). اگر دچار بیاشتهایی شدهاید میتوانید روی این سبزی معطر حساب کنید. از طرف دیگر آویشن شهرت زیادی در رفع خستگی دارد. داخل مایع خوشطعم کنندهی گوشت و مرغ آویشن اضافه کنید. حتی میتوانید برای تهیهی مایهی ماکارونی یا لازانیا نیز از این سبزی خوش عطر استفاده کنید.
سیر: دوستدار قلب نازنین شما
سیر باعث جریان بهتر خون شده و فشار خون را کاهش میدهد. نتایج پژوهشها نشان میدهند که سیر میزان کلسترول بد خون را نیز کاهش میدهد. اگر میخواهید غذاهایتان خوش طعم شود همیشه در منزل سیر داشته باشید. یک حبه سیر پوست نکنده را به آبی که برای تهیهی پاستا میجوشانید اضافه کنید. برای خوش طعم کردن کبابها و ماهی حتماً به مایهی آنها سیر اضافه کنید. اگر بوی سیر اذیتتان میکند بعد از مصرف آن جعفری و یا دانه حبه هل بجویید.
هل: تضمین کنندهی سلامتی دستگاه گوارش
در طب چینی از هل برای مقابله با بیماریهای مربوط به معده و رودهها استفاده میشود. هل ادرارآور نیز میباشد. هل به صورت دانه یا پودر به فروش میرسد. میتوانید برای تهیهی مربا یا کمپوت از آن استفاده کنید. حتی میتوانید برای طبخ گوشت سفید نیز از کمی هل استفاده کنید. توصیه میکنیم چای یا قهوهتان را با اضافه کردن یک تا دو دانه هل کوبیده شده معطر کنید. هل برای افرادی که قصد چاق شدن دارند خوب است.
منبع:تبيان