آرى او نمىخواست تا دشمنانش كه دشمنان خدا و رسولند بر سر مزارش اقامهى عزا كرده و بدين وسيله عوامفريبى كنند آن قدر اين امر بر خلفا سنگين بود و از عواقبش بيم داشتند كه تصميم گرفتند نبش قبر كنند تا قبر زهرا را پيدا كنند و بر جنازهاش نماز گزارند كه از هيبت و تهديد على عليهالسلام ترسيدند و از بيم فتنهاى بزرگتر پا عقب كشيدند.
پنهان بودن قبر حضرت زهرا سلاماللَّه عليها نشانهى مظلوميت و غربت ولايت است، و دليل واضح و برهان قاطعى كه شيعه مىتواند به استناد آن خود را پيرو راستين سنت رسول صلي الله عليه و آله و سلم نشان دهد زهرا سلاماللَّه عليها است که نشانه ای بر حقانيت و مظلوميت شيعه است، او درس بزرگی براى همهى آزادمردان و انسانها در طول تاريخ به يادگار گذاشت، شيعه امروز مىتواند از اهل سنت بپرسد، چرا زهرا سلام اللَّه عليها وصيت كرد تا خلفا در تشييع جنازهاش حاضر نشوند؟ و چرا وصيت كرد تا قبرش پنهان بماند؟
یا فاطمه جان (سلام اللَّه عليها ) اگر مبارزات تو با غاصبان خلافت نبود ارزشهاي اصيل اسلامي با نظارت «عترت» تداوم نمييافت و خط ثقلين تا ظهور حضرت مهدي عليهالسلام پرنور نبود، اينجاست که نقش تو ای دخت گرامی پیامبر خدا (صلی الله علیه واله) فاطمه عليها السلام روشن ميگردد و نقش آفريني تنها کوثر قرآن مشخص ميشود، نماز هر نمازگذاري، روزهي هر روزهداري، حجاب هر زن باحجابي، جهاد هر مجاهدي، تقواي هر پرهيزکار پاکدامني، قرآن هر مسلمان حافظ و عملکنندهي به قرآني و همه و همه به مبارزات حضرت زهرا عليها السلام ارتباط دارد، فاطمه (سلام اللَّه عليها ) فدا شد تا اسلام و عترت بماند، محسن خود را در خاکریز اول خط مقدم تقديم خدا کرد تا علي عليهالسلام و امامت پایدار بمانند، سيلي خورد تا به اسلام و قرآن لطمهاي وارد نشود، کتک خورد تا ارزشها مسخ نگردد، اي فاطمه عليهاالسلام، اي بزرگ بانوي جهانيان، اي قرآن مجسم، دستت را شکستند اما عزمت را نتوانستند بشکنند، در راه دفاع از امامت صورتت را کبود کردند و پهلويت را شکستند آنها فقط توانستند خشم خدا را برای خود بخرند ولی نتوانستند عزمت را در دفاع از عترت پیامبر بشکنند، از آن روز تا به حال و تا ظهور دولت يار، و تا لحظههاي آشکار شدن نشانههاي قيامت، همهي موحدان، مديون حضرت فاطمه عليهاالسلام ميباشند.