اعتقادات مبتني بر تفکرات انجمن حجتيه:
اعتقادات و حرفهاي ايشان شديدا منطبق بر تفکر حجتيه است ، او از افرادي است که معتقداست هيچ کاري نبايد انجام داد فقط منتظر باشيم تا خدا هر زمان خواست امام زمان رابفرست بنابر همين اعتقاد مخالف با جمهوري اسلامي است ،اومي گويد حکومت اسلامي رافقط بايد ولي معصوم تشکيل بدهد.
با قمه زني موافق و ميگويد به عشق امام حسين (عليه السلام) همه کاري بايد کرد....
مذهب شيعه را ميخواهند سوق بدهند به سمت حجتيه تا به اهل سنت فحش بدهد و يا حتي حکم قتل برادران اهل سنت را صادر کند . با اين تفکرات اگر تا 2 سال ديگر حکم به قتل برادارن اهل سنت ندهدجاي سئوال است . در حال حاضر هم توهين به اهل سنت از جانب ايشان کم نيست.
شبکه اهل بيت "کاخ سفيد"!
حجتالاسلام نبوي معاون تبليغات حوزه علميه قم طي نشستي از گردآوري اسنادي مبني بر حضور آمريکاييها در پشت پرده اين شبکه ماهواره اي خبر داد و گفت: «هدف اين شبكه كه به نام دفاع از شيعه و گسترش علوم اهل بيت(ع) راه اندازي شده است بد جلوه دادن شيعه بود.»
با بروز حساسيت در خصوص اين شبكه، دادگاه ويژه روحانيت در قم، حكم پلمپ دفتر اين شبكه را صادر كرد. عوامل اين شبكه در ادامه تحركات خود، ضمن جسارت به علماي اسلام و نيز مقام معظم رهبري و ولايت فقيه، مدعي شداند رويكرد نظام حمايت از اهل سنت و قصد تضعيف مكتب اهل بيت(س) است! عوامل انجمن حجتيه نيز با انتقاد از آنچه آزادي عمل اهل سنت در ايران ناميد، از ضرورت حمايت از شبكه اهل بيت سخن گفتهاند.






پاسخ با نقل قول
