تظاهرات مصری‌ها علیه فیلم “توهین آمیز” به پیامبر مسلمانان
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: تظاهرات مصری‌ها علیه فیلم “توهین آمیز” به پیامبر مسلمانان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر کانون پرواز آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    818
    می پسندم
    967
    مورد پسند : 909 بار در 506 پست
    میزان امتیاز
    63
    وزارت ارشادساخت فیلم اهانت آمیز به ساحت قدسی پیامبر (ص) را محكوم كرد

    وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی بیانیه ای ، ساخت فیلم اهانت آمیز به ساحت قدسی پیامبر گرامی اسلام را محكوم كرد و آن را جسارت دیگری از جانب صهیونیست‌ها در سایه حمایت سردمداران نظام سرمایه‌داری آمریكا دانست.

    به گزارش خبرگزاری اهل‎بیت(ع) ـ ابنا ـ «سید محمد حسینی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی بیانیه ای ، ساخت فیلم اهانت آمیز به ساحت قدسی پیامبر گرامی اسلام را محكوم كرد و آن را جسارت دیگری از جانب صهیونیست‌ها در سایه حمایت سردمداران نظام سرمایه‌داری آمریكا دانست.
    در این بیانیه آمده است: در تفسیر دولتمردان تبهكار آمریكایی، آزادی بیان بهانه‌ای برای توهین به وجود نازنین نبی نور و رحمت و جریحه دار شدن احساسات پاك مسلمانان، آزادگان و پیروان ادیان ابراهیمی شده است كه مدتی قبل نیز شاهد شیطنت قرآن سوزی توسط آمریكایی‌ها بودیم.
    در این بیانیه آمده است : بدون تردید تبعات این توهین‌ها دامنگیر سرمداران كاخ سیاه خواهد شد كه نمونه‌ای از این خشم و انزجار در واكنش مسلمانان مصر و لیبی تجلی یافت.
    وی گفت : به فضل الهی، ارباب فكر و اندیشه و هنر در ایران اسلامی به همراه سینماگران و نخبگان متعهد در سراسر جهان مصمم‌تر از گذشته در معرفی آموزه‌ها و چهره نورانی پیامبر رحمه للعالمین اقدام خواهند كرد.
    رسانه های خبری در آمریكا فاش كرده اند كه سازنده ی فیلم موهن علیه پیامبر اسلام كه موج گسترده ای از احساسات ضد امریكایی را در جهان اسلام ایجاد كرده است، یك اسرائیلی به نام "سام باسیل" است.
    رسانه های امریكا فاش كرده اند كه سام باسیل كه سازنده و كارگردان این فیلم موهن است تابعیت رژیم صهیونیستی را داشته و یك صهیونیست دو آتشه است.
    وی كه ساكن جنوب كالیفرنیا است بارها سخنان موهنی درباره دین اسلام گفته است

  2. کاربر مقابل پست پرواز عزیز را پسندیده است:

    امیرحسین (09-13-2012)

موضوعات مشابه

  1. پیشگیری از پیر شدن مغز
    توسط طاهره وحیدیان در انجمن سلامت
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 03-03-2012, 08:52 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •