روغن بادام زمینی؛
این روغن که از آن به وفور در تهیه غذاهای آسیایی استفاده می شود، به علت این که طعم غذاهای دیگر را به خود جذب نمی کند، بهترین روغن سرخ کردنی به حساب می آید. این روغن فاقد چربی های ترانس و حاوی میزان پایین چربی های اشباع شده است که برای قلب بسیار مفید است.
روغن هسته انگور؛
طعم ملایمی دارد و از آن جا که دمای بالاتری را تحمل می کند می توان آن را جایگزین روغن زیتون برای پخت و پز کرد. روغن هسته انگور برای سلامت قلب و عروق مفید است.
روغن گردو؛
روغن گردو سرشار از اسید آلفالینولنیک، نوعی امگا۳ مفید برای قلب و ضد التهاب است. این روغن حاوی ویتامین k است که برای تقویت استخوان مفید است. این روغن که نباید حرارت داده شود، برای تهیه سس های سرد، سالاد و … قابل مصرف است.