آیا خدا کسی را ثروتمند یا فقیر می‌کند؟
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: آیا خدا کسی را ثروتمند یا فقیر می‌کند؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    پاسخگوی مسائل مذهبی طاهره وحیدیان آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    محل سکونت
    روی زمین خدا جایی در این غربتکده...جایی در همین نزدیکی...
    نوشته ها
    4,275
    می پسندم
    220
    مورد پسند : 2,271 بار در 1,502 پست
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    158
    عقل و اراده را در انسان قرار داده است تا این که حق خود را حفظ کند و برای به دست آوردن روزی تلاش کند و اگر این کفالت و ضمانت در جهان هستی نبود، «وَ ما مِن دابَّةٍ فِی الَارضِ اِلّا عَلَی اللِه رزقُها» نه میلی بود و نه غریزه ای، نه قوه جذبی و نه دفعی، نه هضمی، نه گیاه ریشه در زمین داشت و نه حیوان و نه انسان جهازات هضم و جذب و دفع و تغذی داشتند و نه انسان درباره حفظ حقوق خود می اندیشید; همه این شورها و نشاطها و جنبش ها از رازقیت او پیدا شده است.
    پس، رازقیت خداوند به این معناست که او موجودات را طوری آفریده که احتیاج به رزق و روزی دارند و طوری خلق شده اند که باید از موجود دیگری که خداوند آفریده، تغذیه کنند تا بتوانند باقی بمانند. خداوند متعال بین روزی و روزی خوار انطباق کامل برقرار کرده است; همچنان که در بعضی موارد روزی را آماده در کنار روزی خوار قرار می دهد.
    قرآن آمده است: «وَ اِذا قیلَ لَهُم اَنفِقُوامِمّا رَزَقَکُمُ اللهِ قالَ الَّذینَ کَفَروُا لِلَّذینَ آمَنُوا اَنُطعِمُ مَن لَویَشآءُاللِه اَطعَمَهُ اِن اَنتُم اِلّا فِی ضَلالٍ مُبینٍ»; و هنگامی که به آنان گفته می شود از آن چه خدا به شما روزی کرده، انفاق کنید، کافران به مؤمنان می گویند:آیا ما کسی را اطعام کنیم که اگر خدامی خواست، او را اطعام می کرد؟ (پس خداخواسته که او گرسنه باشد.) شما فقط درگمراهی آشکارید.
    ویرایش توسط طاهره وحیدیان : 05-20-2012 در ساعت 12:48 PM
    اِلهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی.....

موضوعات مشابه

  1. «عدنان سابوته» عاشق پابرهنه‌ جبهه‌‌ها+تصاویر
    توسط امیرحسین در انجمن عطر شهید
    پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: 09-27-2011, 10:23 AM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •