رژیم صهیونیستی در جنگ لبنان با در پیش گرفتن سیاست زمین سوخته سعی کرد تا تمامی زیر ساخت های لبنان را تخریب کند تا بتواند این کشور را بعد از جنگ با بحران اقتصادی و اجتماعی روبرو کند، در این راستا حملات بی سابقه ای به بخش های مختلف و زیر ساخت های لبنان و بویژه مناطق شیعه نشین انجام شد که شاید بتوان گفت این مقدار تمرکز آتش در هیچ یک از جنگ های قبل از جنگ 33 روزه سابقه نداشت.
بر اساس بیانیه ای از سوی وزارت خارجه لبنان رژیم صهیونیستی تنها در سه روز پایانی جنگ 33 روزه نزدیک به چهار میلیون بمب خوشهای در جنوب لبنان استفاده کرد که این میزان بمب مساحتی بالغ بر 3 / 55 میلیون متر مربع را هدف قرار داد که بسیاری از آنها عمل نکرده و هنوز خطرناک هستند.رژیم صهیونیستی در طول این جنگ بیش از 12هزار حمله هوایی به شهرهای مسکونی لبنان انجام داد و بسیاری از شهروندان بیگناه را در منازل خود به شهادت رساند، این آمار در میان نیروهای زمینی به 2500 بمب و موشک رسید، این در حالی است که نیروهای دریایی نیز بیش از صدهزار راکت به مناطق مسکونی لبنان شلیک کردند.
به همین علت بیشتر تلفات لبنان در این جنگ را شهروندان تشکیل میدادند به گونهای که بیش از 30درصد قربانیان این حملات را کودکان زیر 13 سال تشکیل میدادند.اسرائیل همچنین در این جنگ بیش از 600 کیلومتر راه مواصلاتی، 73 پل و 31 هدف شهری مانند فرودگاه و بندر را ویران کرد و 130هزار واحد مسکونی را به انواع مختلف آسیب رساند.
حزب الله اما با توجه به وعده سید حسن نصرالله از فردای برگزاری جشن پیروزی در جنگ 33 روزه تلاش عملی برای بازسازی جنوب لبنان را آغاز کرد، در ماههای اولیه موفق شد تا بسیاری از منازل مسکونی که به صورت جزئی تخریب شده بودند را ترمیم کند، اما بازسازی زیر ساخت های تخریب شده لبنان با این حجم گسترده زمان زیادی و هزینه فراوانی را می طلبید که البته حزب الله لبنان به خوبی از عهده آن بر آمد تا پیروزی دیگری در ابعاد فرهنگی و اجتماعی برای خود رقم زده و دل های مردم لبنان را بیش از پیش به حمایت از گزینه مقاومت و اطمینان به این حزب دلگرم تر کند.