آيت‌الله جوادي آملي، هدف آيت‌الله مطهري و افرادي که در عرصه نشر افکار وانديشه‌هاي او تلاش مي‌کنند را تحول در جهان اسلام معرفي کردند و گفت: امروز شاهد بيداري اسلامي در خاورميانه هستيم که عامل به وجود آمدن آن عقل، استدلال و اسلام و قر‌آن‌خواهي است که اينها نيز در گرو تفکر فلسفي و تعقلي است و بخش مهم آن نيز در حوزه و دانشگاه است. ايشان با اشاره به اينکه دانشگاه، درعرصه بين‌الملل نقش‌آفرين است، ادامه داد: زماني دانشگاه درعرصه بين‌الملل مي‌تواند بيدار کننده باشد که اسلامي باشد و زماني اسلامي است که متون درسي آن اسلامي باشد؛ بنابراين، تا زماني که دروس دانشگاه علمي و ديني نشود، دانشگاه اسلامي نمي‌شود.

اين مرجع تقليد با تأکيد بر اينکه دانشگاه تنها با نمازخانه، تفکيک جنسيت و ... اسلامي نمي‌شود، افزودند:‌ اولين و آخرين حرف را در دانشگاه‌ها، علم و دانش مي‌زند و تا زماني که دانش در دانشگاه‌ها اسلامي نشود و آنهايي که گمان مي‌کنند علم ربطي به اسلام ندارد، بيدار نشوند، نمي‌توان آن را اسلامي خواند.

ايشان با تأکيد بر اينکه همه علوم از خداوند است، اظهار داشت:‌ با توجه به اينکه همه مخلوقات،‌ ازآن خداوند است، بنابراين، ‌همانطور که استاد حوزه در تفسير قرآن مي‌گويد:«خدا اين گونه مي‌فرمايد»، استاد دانشگاه نيز در تبيين علوم مختلف مي‌گويد: «خدا اين چنين خلق کرده است». در اين شرايط‌ هر دو علم، ديني است.آيت‌الله جوادي آملي، با بيان اينکه با قطعه قطعه کردن علم و ارائه آن در دانشگاه، چيزي از الهي و ديني بودن علم نمي‌ماند، اظهار کرد:‌ اگر از قرآن نيز «قال‌الله» و «انزلنا» را بردارند، کتابي عربي مي‌شود.

بنابراين، بايد تکه تکه‌هاي علم را به هم وصل کرد و علوم اسلامي را در دانشگاه‌ها ترويج سازيم.ايشان در پايان با اشاره به تلاش‌هاي گسترده بنياد علمي فرهنگي شهيد آيت الله مرتضي مطهري در عرصه کيفي‌سازي فعاليت‌ها و ترويج انديشه‌هاي استاد مطهري گفتند: در راستاي کيفي سازي ترويج افکار و انديشه‌هاي شهيد مطهري و علمي‌تر کردن فعاليت‌ها، کارهاي گذشته نبايد ترک شود و به فکر آشنايي تمامي اقشار جامعه با افکار و انديشه‌هاي شهيد مطهري بود.خاطرنشان مي‌شود در ابتداي اين ديدار، جعفري جلوه،‌ قائم‌مقام بنياد علمي فرهنگي شهيد مرتضي مطهري گزارشي از فعاليت‌ها و برنامه‌هاي آتي اين بنياد ارائه داد.
-پایان-