افرادی که بیشتر از این حد میانگین شکلات می‌خوردند، میزان پایین تر شاخص توده بدنی یا bmi (نسبت وزن به قد) داشتند.
شاخص توده بدنی طبیعی بین ۱۸٫۵ تا ۲۴٫۹ است و افرادی با bmi پایینتر از این حد لاغر و افراد با شاخص توده بدنی ۲۵ و بالاتر دارای اضافه وزن محسوب می‌شوند.


بئاتریس گلومب و همکارانش که در دانشگاه کالیفرنیا در سان‌دیه‌گو که این بررسی را انجام دادند، می‌گویند: “بزرگسالانی که به طور مکررتری شکلات می‌خوردند، شاخص توده بدنی پایین‌تری نسبت به افرادی داشتند که کمتر شکلات می‌خوردند.”


به گفته این پژوهشگران این یافته‌ که مصرف مکررتر شکلات با شاخص توده بدنی پایین‌تر همره است، جالب توجه است، و خواستار آن شدند که پژوهش‌ های مشروح‌تری و شاید یک کارآزمایی یالینی تصادفی‌شده در باره مزایای متابولیک شکلات انجام شود. در حالیکه این پژوهش حد قابل‌قبول یا مفید مصرف شکلات را تعیین نکرده است، اما توصیه کارشناسان مصرف متعادل شکلات است.