● ده توصیه تغذیه یی ضد سرطان


آنچه می نوشید و می خورید و نوع تغذیه شما می تواند شما را در معرض ابتلا به سرطان قرار دهد. سی درصد سرطان ها مربوط به رژیم غذایی نامناسب است رعایت این نکات در کاهش احتمال ابتلا به سرطان موثر است
۱ـ روزی یک پرتقال بخورید. باکتری «اچ. پیلوری»که در ایجاد زخم های گوارشی نقش دارد می تواند به سرطان معده منجر شود. محققان سانفراسیسکو با بررسی افراد آلوده به این باکتری مشاهده کردند که احتمال ابتلا به سرطان معده در افراد آلوده به این باکتری که ویتامین cخون شان بالاست، کمتر است
۲ـ زیاد سوسیس نخورید. محققان با بررسی دویست هزار فرد که هر روز سوسیس می خوردند، دریافتند مصرف مداوم سوسیس احتمال ابتلا به سرطان پانکراس را تا۶۸درصد بیشتر می کند
۳ـ سالم ترین روش پخت را انتخاب کنید. هر چند کباب کردن گوشت راهی برای کنترل کالری دریافتی است، اما برررسی ها نشان داده است که قرار دادن غذا روی آتش موجب می شود، مواد سرطانزایی به نام«آمین های هتروسیکلیک»ایجاد شود. توصیه می شود گوشت را بطور مستقیم روی شعله قرار ندهید و برای کاهش این تاثیر آن را با نعناع، آویشن، ریحان و سایر مواد حاوی آنتی اکسیدان مصرف کنید
۴ـ بروکلی را بخارپز بخورید. مصرف بروکلی سرطان تخمدان، معده، ریه، مثانه و روده را کاهش می دهد. اگر این سبزی سه تا چهار دقیقه بخارپز شود. تأثیر ضد سرطانی اش بیشتر می شود و ماده ی «سولفورافان»که رشد سلول های سرطانی را کند می کند. در آن بیشتر می شود. بهتر است همراه آن مقداری تخم آفتابگردان. مغزها و دانه های روغنی و قارچ مصرف کنید. بررسی ها نشان داده است که سولفورافان وقتی با ماده ی معدنی«سلنیوم»ترکیب شود اثر محافظتی اش سیزده برابر بیشتر می شود
۵ـ فیبر بیشتر و نان سفید کمتر استفاده کنید. محققان دانشکده ی پزشکی دانشگاه هاروارد با بررسی ۳۸هزار زن دریافتند مصرف موادی مانند نان سفید، پاستا، سیب زمینی که«اندیس گلایسمی»بالایی دارند و موجب می شوند قند خون به سرعت بالا برود. احتمال ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهند. این محققان توصیه می کنند که مصرف این مواد را محدود و از مواد حاوی فیبر بیشتر استفاده کنید