اظهارات تکان دهنده سه عضو بريده از منافقين

۱۳۹۰/۲/۱
منبع: مهر

سه عضو فرقه رجوی که موفق به فرار از اردوگاه (اشرف) و تسلیم خود به نیروهای عراقی شده اند، در یک نشست خبری در بغداد از جو هولناک حاکم بر این مکان و وضعیت اسفناک اعضای گروهک تروریستی منافقین پرده برداشتند.

با فرار چند عضو گروهک تروریستی منافقین از اردوگاه "عراق جدید"(اشرف سابق) و افزایش تمایل اعضای دیگر برای فرار، وضعیت فرقه رجوی هر روز متزلزل تر از قبل می شود و سرکردگان این گروهک مورد حمایت غرب و برخی رژیمهای عربی دچار سردرگمی و آشفتگی شده اند.

روز گذشته تلویزیون دولتی عراق، تصاویر سه نفر از اعضای گروهک منافقین را که موفق به فرار از این اردوگاه مخوف شدند، به همراه اعترافات تکان دهنده آنها پخش کرد.

این سه عضو فرقه رجوی، در اعترافات خود مطالبی را فاش کردند که به گفته مقامات وزارت دفاع عراق، این افراد اطلاعات ارزشمندی را در اختیار دولت عراق قرار داده اند و با این اطلاعات، دولت نوری المالکی مدارک و اسناد لازم برای بستن همیشگی این اردوگاه و بیرون راندن منافقین از خاک عراق را به دست آورده است.


اظهارات تکان دهنده فراری ها

یکی از اعضای گروهک رجوی که موفق به فرار از اردوگاه مخوف اشرف شده است، اظهار داشت : از زمان حمله آمریکا به عراق در سال 2003، رهبران گروه، استراتژی خود را تغییر داده‌اند و اردوگاه اشرف به زندانی تبدیل شده است که ساکنان آن امکان ارتباط با دنیای خارج از این اردوگاه را ندارند.

به گفته وی، از آن زمان تا کنون، رهبران منافقین با صرف میلیون‌ها دلار، اعضای این گروهک را برای مقابله با نیروهای عراقی و شدت ‌بخشیدن به انجام حملات تروریستی آموزش می‌ دهند.

بر اساس اظهارات افشاگرانه سه عضو فراری از اردوگاه اشرف، سران منافقین، اعضای این گروهک را مورد آزار و شکنجه قرار داده و اجازه خروج از این اردوگاه و پیوستن به خانواده‌هایشان را به آنان نمی‌دهند.

به گفته آنها، بسیاری از اعضای منافقین می‌ خواهند از این اردوگاه بگریزند اما می ‌ترسند و از آینده خود مطمئن نیستند.