۳ – دارچینمحققان به این نتیجه رسیده*اند که دارچین باعث کاهش گلیسمی خون می*شود. در واقع بعضی از ترکیبات طبیعی موجود در این ادویه*ی معطر مانند انسولین عمل می*کند و باعث می*شود سلول*ها گلوکز را جذب کرده و از آن به عنوان منبع انرژی استفاده کند و گلیسمی خون را کاهش دهد.
مصرف روزانه یک چهارم یا نصف یک قاشق چای*خوری کافی است تا میزان قند خون به میزان ۱۸ تا ۲۰ درصد کاهش یابد.
این ادویه همچنین میزان کلسترول بد ldl بیماران دیابتی را به میزان ۷ تا ۲۷ درصد کاهش می*دهد.
میزان مصرف: روزانه نصف قاشق چای*خوری دارچین مصرف کنید. این میزان برای بهره*مندی از خواص آن کافی است. اما اگر شما از طرفداران این ادویه*ی معطر هستید می*تواند تا یک یا دو قاشق چای*خوری در روز نیز مصرف کنید.
توجه داشته باشید که در مصرف دارچین نیز دچار افراط نشوید زیرا در صورت زیاده*روی ترکیبات موجود در آن باعث مسمومیت می*شود.
۴ – تخم مرغاگر یک ماده*ی غذایی وجود داشته باشد که به اصطلاح سابقه*اش خراب باشد همین تخم مرغ بخت برگشته است. تخم مرغ یکی از منابع پروتئین است. این ماده*ی غذایی همچنین سرشار از اسیدهای آمینه است. از آنجایی که تخم مرغ از پروتئین و چربی تشکیل شده است کمترین تأثیر را روی گلیسمی خون می*گذارد و برای همین بهترین گزینه برای صبحانه است. چون باعث ایجاد احساس سیری شده و اشتها را کاهش می*دهد.
محققان مشاهده کرده*اند زنانی که برای صبحانه دو عدد تخم مرغ و نان کامل می*خورند در طول روز کمتر احساس گرسنگی کرده و کالری*های کمتری دریافت می*کنند.
میزان مصرف: یک عدد تخم مرغ کافی است. یک عدد تخم مرغ بزرگ حاوی حدوداً ۷۵ کالری و ۵ گرم چربی است که کمتر از ۲ گرم آن چربی اشباع شده است. شما می*توانید برای صبحانه املت (تهیه شده با دو عدد تخم مرغ) و یک برش نان کامل (سبوس دار) میل کنید.