.انگور سرشار از ویتامین های a، b و c و دارای مقادیری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است.تصفیه خون و خون سازی، اثر شفابخشی در بیماریهای سل، یبوست، بواسیر و سیاه سرفه از جمله خواص انگور است.انگور همچنین غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به اوره بالا و اسیدوز می*باشد و مصرف آب انگور تازه برای کسانی که نارسایی کبد دارند، توصیه شده است زیرا آب انگور عمل ذخیره قند در کبد و دفع صفرا را تسهیل و کبد را تقویت می*کند.انگور همچنین برای افراد مبتلا به ورم مفاصل، روماتیسم، نقرس، سنگ کلیه، افراد دچار مسمومیت، عوارض فشار خون بالا و سوء هاضمه، اختلالات پوستی، کورک، اگزما و نفریت (ورم چرکی کلیه*ها) مفید است.تنظیم قند خون، تسکین فشار عصبی و از بین بردن بسیاری از میکروب های بدن از دیگر خواص انگور به شمار می رود.در همین حال، انگور قرمز نیز از تصلب شرایین و انسداد رگ ها پیشگیری می کند و منبع سرشاری از آنتی اکسیدان موسوم به کوئرنستین است.پوست انگور دارای ماده سفید رزوراتول است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکت های خون جلوگیری می*کند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگ ها می شود.