انتقاد قرائتی از فعالیت های فرهنگی بیهوده

حجت‌الاسلام و المسلمین قرائتی با بیان این‌که بسیاری از کارهایی که به عنوان فعالیت فرهنگی انجام می‌شود بی‌اهمیت است و نیازی را از جامعه برطرف نمی‌کند، گفت: اگر کتاب طهارت را نوشتیم، اما کوچه‌ها تمیز نشد و اگر تیراژ یک نشریه بالا رفت، اما آمار شرکت کنندگان در نماز جمعه زیاد نشد، کار فرهنگی مثبتی انجام نشده است و باید در آن تجدیدنظر کرد.

به گزارش مشرق به نقل از رسا، حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قرائتی در کارگروه بررسی رخداد بیداری اسلامی دومین اجلاس سراسری مسؤولان تشکل‌های فرهنگی المصطفی که عصر جمعه دوم دی‌ماه در سالن شهید عارف‌الحسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی‌(ره) برگزار شد، فعالیت‌های فرهنگی حوزه را مثبت ارزیابی نکرد.

رییس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در جامعه، از ترویج نماز و نمازخوانی به عنوان نخستین کار فرهنگی نام برد و از طلاب علوم دینی خواست تا کار فرهنگی را براساس شناخت صحیح معنا و مبنای آن و بررسی نیازهای جامعه انجام دهند.

وی رعایت اصول انجام فعالیت‌های فرهنگی را ضروری دانست و با بیان این‌که برخی فعالیتی را به عنوان کار فرهنگی انجام می‌دهند که هیچ فایده‌ای ندارد، گفت: بسیاری از کارهایی که به عنوان فعالیت فرهنگی انجام می‌دهیم بی‌اهمیت است و نیازی را از جامعه برطرف نمی‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین قرائتی با بیان این‌که برخی کارهای فرهنگی نقشی در بهبود وضعیت فرهنگی جامعه ندارد، اما باز هم به آن کار فرهنگی می‌گویند، تشخیص مبنا و معنا، انجام ضروریت‌ها، ثمره و پایداری و داشتن اخلاق را از مبانی انجام کار فرهنگی برشمرد.