وی به افردای که تکایای حسینی را راه اندازی می کنند توصیه کرد که این تکایا در محل مناسب ایجاد شود تا نیروهای امدادرسانی بتوانند هنگام حریق و حادثه به راحتی به محل رسیده و از تجهیزات خود استفاده کنند. این تکایا نباید زیر تیر چراغ برق ، دکل های برق فشار قوی و یا همجوار با منازل مسکونی خصوصا نزدیک به پنجره های منازل ایجاد شود چرا که هنگام آتش سوزی امکان اشتعال آن بسیار زیاد است.

درویش زاده می افزاید: با وجود بادهای موسمی و پاییزی تکایا باید از سازه های مقاوم استفاده کنند و با مهاربندها نسبت به مقاوم کردن داربست ها اقدام شود تا تکایا با هر بادی متزلزل و واژگون نشود. همچنین تکایایی که بیش از 50 تا 60 نفر سوگوار دارند باید یک درب خروجی اضافی نیز داشته باشند تا در صورت بروز حوادث بتوان از آن استفاده کرد.

وی اضافه می کند: علاوه بر موارد فوق، ضرورت دارد تکایا از سیم کشی مناسب استفاده کرده واز پیچاندن سیم دور داربست ها خودداری کنند و اگر برای سیستم گرمایشی از مواد نفتی استفاده می کنند از ذخیره کردن این مواد در تکایا جدا خودداری کرده و آنها را به محل مناسب منتقل کنند.

مجالس کوچک عزاداری که درپارکینگ خانه ها یا در کوچه های فرعی برپا می شود کمتر به این نکات و توصیه ها عمل می کنند که در این میان لزوم دقت عمل بیشتر احساس می شود.
-پایان-