RE: تحلیلی بر عملیات فریب بی بی سی
ثانيا، درباره عبارت سهم علي خامنهاي وزارت دفاع شد، اين مسئله با واقعيت تاريخي تطابق ندارد زيرا مقام معظم رهبري هيچگاه وزير دفاع نبوده و حضور در جبهههاي جنگ بواسطه سرپرستي ايشان بر سپاه پاسدارن، جايگاه نماينده امام در شوراي عالي دفاع و علاقه شخصي ايشان براي حضور، جنگيدن و بازديد از مناطق جنگي و عملياتي بوده است.
در ادامه مصاحبه با ابوالحسن بنيصدر، وي ادعايي ميكند كه از اساس نادرست و كذب است و در تاريخ جنگ چنين اتفاقي نيفتاده است، ( اشاره بنيصدر به كرخه كور.)
در ادامه بيبيسي به كمك بنيصدر آمده و با تحريف منابع و تصاوير تاريخي موضوع ديگري را به مخاطب القا ميكند.
راوي ميگويد: "نمايندههاي حامي ابوالحسن بنيصدر در مجلس درباره تلفات كرخه كور، از علي خامنهاي توضيح ميخواهند، آقاي خامنهاي در پاسخ مديريت رئيس جمهور بر جنگ را زير سؤال ميبرد".
بيبيسي بلافاصله بعد از اين عبارت، صحنهاي را نشان ميدهد كه مقام معظم رهبري در مجلس عليه بنيصدر صحبت ميكند.
با كمي دقت به اين صحنه متوجه ميشويم كه اين فرمايشات مقام معظم رهبري در جلسه رأي عدم كفايت مجلس به بنيصدر در تاريخ 31 خرداد 1360 است و نه در پاسخ به سوال نمايندگان حامي بنيصدر از رهبر معظم انقلاب و اصولا وجود چنين پرسش و پاسخي جعلي است.
راوي با استفاده از سخنان مقام معظم رهبري در همان جلسه 31 خرداد و نشان دادن تصاوير بعدي مجلس عزل بنيصدر ميگويد: "در مجلسي انباشته از اعضاي حزب جمهوري اسلامي، اين حرفها كبريتي است در انبار باروت، استيضاح رئيس جمهور كليد ميخورد، اينجا رأي نمايندگان به عدم كفايت بنيصدر."
بيبيسي درباره عزل بنيصدر هيچ اشارهاي به اختلافات ميان بنيصدر با ديگر مسؤلان و حتي عزل بنيصدر از فرماندهي كل قوا توسط امام خميني در 24 خرداد 1360 ندارد و تنها عامل عزل بنيصدر را فرمايشات مقام معظم رهبري توصيف ميكند، در حالي كه رأي به عدم كفايت بنيصدر بدون هيچ گونه استيضاحي انجام گرفت و اين عدم كفايت 6 روز بعد از عزل بنيصدر از سمت فرماندهي كل قوا توسط امام خميني (ره) بوده است. (بنيصدر رد جلسه مجلس شركت نكرد و عملا استيضاحي صورت نگرفت)