شمشیری با بیان اینكه اولین قدم در جلوگیری از ‌ایجاد مسمومیت غذایی ‌این است كه اطلاعات خوب و جامعی از اصول ‌ایمنی غذایی، خطرات تهدیدكننده ‌ایمنی غذایی، ریسك‌ها و ‌این كه چگونه‌ این خطرات را كنترل و برطرف كنیم، داشته باشیم، افزود: ابتدا غذایی كه مورد استفاده مصرف كننده قرار می‌گیرد، باید برای مصرف مناسب باشد و كمترین میزان آلودگی را داشته باشد و مصرف‌كنندگان نیز نقش حیاتی خود را با افزایش دانش و به‌كارگیری اصول بهداشتی ‌ایفا می‌كنند.

كارشناس مركز اطلاع رسانی و رسیدگی به شكایات مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز یادآور شد: باید تاریخ مصرف را جدی بگیرید؛ بو، طعم و ظاهر محصولات تازه غالبا نشان دهنده كیفیت آن هاست، تصریح كرد: بسته‌بندی‌های آسیب‌ دیده خطری برای فساد و مسمومیت است و یا حداقل باعث كاهش زمان نگهداری محصول می‌شود و وجود چنین محصولاتی باید به فروشنده اطلاع داده شده و محصول دور ریخته شود.

وی ادامه داد: در صورتی كه غذا برای جذابیت تزیین ‌شود مانند تهیه میز اردو، باید به دورچین غذاها دقت شود چرا كه به طور معمول ‌این مواد خام مصرف می‌شوند.

شمشیری خاطر نشان كرد: افرادی كه از آلرژی‌های غذایی رنج می‌برند، در مكان‌های عمومی‌ باید بیشتر مراقب باشند.

منبع: ایرنا