گشنیز: گیاهی تقویت کننده
نگاهی به برگهای نازک و ظریف گشنیز بیندازید. عطر گشنیز هوش از سر آدم میبرد. باید بدانید که این سبزی معطر اشتهاآور است و برای تقویت دستگاه گوارش فوقالعاده عمل میکند. گشنیز تازه به همراه زیره یا ادویهی کاری طعم خوب و تازهای به غذاها میدهد.جعفری یکی از پر مصرفترین و قهرمانان سبزیجات معطر است. این سبزی معطر بسیار مغزی بوده و سرشار از ویتامینc، کلسیم، فیبر، ویتامینb9، آهن و آنتیاکسیدانها میباشد، کنار گوشتها و مرغ گشنیز بگذارید. در آخرین مرحله پخت کمی گشنیز تازه به غذاهایتان بزنید تا عطر و طعم دل انگیزی به آنها بدهد. تخم گشنیز برای معطر کردن غذاهای سرخ کردنی و یا سالاد فوقالعاده است. برای خوش طعم کردن غذاهایی که در مایه میخوابانید مقدار کمی گشنیز اضافه کنید. خواهید دید که طعم خوبی پیدا میکنند.
جعفری: گنجینهی جوانی
جعفری یکی از پر مصرفترین و قهرمانان سبزیجات معطر است. این سبزی معطر بسیار مغزی بوده و سرشار از ویتامینc، کلسیم، فیبر، ویتامینb9، آهن و آنتیاکسیدانها میباشد. سعی کنید همیشه در آشپزخانهتان جعفری داشته باشید و برای تهیه و تزیین غذاها از آن استفاده کنید. همیشه از جعفری تازه استفاده کنید. خشک کردن جعفری چندان ایدهی جالبی نیست چون خشک شدهی این سبزی خاصیتی ندارد. کنار مرغ، گوشت و ماهی جعفری گذاشته و داخل سوپ و پورههایتان نیز از این سبزی معطر استفاده کنید. حتماً داخل سبزی خوردنتان نیز جعفری داشته باشید.