این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود با تاکید بر ضرورت اهتمام بیش از پیش جامعه به ویژه بانوان به رعایت حجاب خاطر نشان کرد: پوشش های نامناسب برای پسران نیز نوعی بدحجابی است و متاسفانه برخی از افراد لباس های نامناسب و جلف می پوشند که باید اینها را راهنمایی کرد.

این مرجع تقلید گفت: باید کار فرهنگی بیشتری در این راستا صورت گیرد و البته برخورد نیز مربوط به افراد لجوج و قانون شکن است.

مدرس خارج حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حدیث اخلاقی در خصوص آداب معاشرت تاکید کرد: دین مبین اسلام برای همه مسائل زندگی برنامه و دستور دارد و به جزییات و ریزه کاری ها نیز توجه می کند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی یادآور شد: درباره نامگذاری فرزندان نیز دین مبین اسلام تأکیدات ویژه ای دارد و والدین و خانواده ها باید در نامگذاری فرزندان خود از نام های سبک و جلف و همچنین اسماء مخصوص خداوند اجتناب کنند.

وی بیان داشت: دین مبین اسلام بر ضرورت انتخاب نام نیکو از سوی پدر و مادر برای فرزندان تأکید می کند و خانواده ها باید در نامگذاری آنها به جوانب گوناگون این مسأله توجه نمایند.

این مرجع تقلید گفت: خوشبختانه مردم مسلمان کشور ما در نامگذاری فرزندانشان وفاداری خود را به ائمه اطهار و پیشوایان اسلام ثابت کردند و بنا بر آمار سال گذشته بیشترین فراوانی نام برای پسران امیرعلی و برای دختران فاطمه بوده است و این نشان می دهد که مردم ما نسبت به این مساله بیدار و هشیار هستند و البته ضروری است خطبا، روحانیان و مبلغان بیش از پیش در تبیین نامگذاری درست اهتمام بورزند.
-پایان-