بعد از راهپيمايي روز ۱۳ آبان امسال كه در آن بسياري از جوانان و نوجوانان با امضاي طوماري خواستار پيوستن به سپاه قدس ايران شدند، در جديدترين اقدام تعداد زيادي از کاربران شبکه خبري اجتماعي ايران در حمايت از فرمانده سپاه قدس ايران تصوير پروفايل خود را به تصوير وي تغيير دادند. اين روزها اگر به شبكه‌هاي اجتماعي پرمخاطب و فعال مثل فيس‌بوك و گوگل‌پلاس و حتي شبكه تازه تاسيس افسران كه به نام افسران جوان جنگ نرم نام گرفته سر بزنيد مشاهده مي‌كنيد تعداد زيادي از کاربران آنها در حمايت از فرمانده سپاه قدس ايران به جاي تصوير خود تصوير وي را گذاشته‌اند تا در يك معنا بگويند همه آنها پشت اين فرمانده سپاه هستند.

اين اتفاق به دنبال اين رخ داده كه چندي پيش برخي از نمايندگان کنگره آمريکا خواهان ترور سردار قاسم سليماني شدند. روز گذشته در حالي‌كه دو ساعت از آغاز اين حركت دسته جمعي نگذشته بود تعداد زيادي از كاربران از اين حركت استقبال كردند و به سرعت نيز درباره آن اطلاع‌رساني صورت گرفت. اين حركت ابتدا از شبكه اجتماعي فيس‌بوك آغاز شد اما در فضاي گوگل پلاس با فاصله كمي پيگيري شد و شبكه‌هاي اجتماعي ديگر هم به آن پيوستند. چندي قبل بود كه جمعي از نمايندگان كنگره آمريكا پيشنهاد طرح ترور مسئولين سپاه قدس را دادند و در همين زمينه يک مقام آمريکايي به صراحت نام قاسم سليماني را برده است و گفته: «قاسم سليماني بسيار سفر مي‌کند... تکان بخوريد... تلاش کنيد او را بکشيد.» پيش از اين هم جمله معروفي از شيمون پرز در وصف ترس از سردار ايراني آمده بود به اين مضمون كه: «خاور‌ميانه روي انگشت ژنرال قاسم سليماني مي‌چرخد.»

روزنامه انگليسي گاردين هم در مقاله‌اي نوشته بود: «قدرت و وجهه قاسم سليماني به عنوان کسي که قدرتمندترين بازيگر عرصه منطقه است، در سه سال گذشته افزايش يافته است. برخي از مقامات عراقي او را ستايش مي‌کنند.» همچنين يكي از روزنامه‌هاي معتبر آمريکايي تاکيد كرده: «يکي از قدرتمندترين چهره‌هاي موجود در عراق، يکي از مقامات دولتي اين کشور، يک رهبر شبه نظاميان، يک روحاني بلندپايه يا يک فرمانده يا ديپلمات آمريکايي نيست.اين فرد، يک ژنرال ايراني است که هم‌اکنون بسيار پرنفوذتر از همه مقامات نامبرده شده است. ژنرال «قاسم سليماني»، فرمانده نيروهاي قدس، شاخه فعال سپاه پاسداران ايران در عراق است که ماموريت اين شاخه، گسترش نفوذ ايران در خاورميانه است.»