بازخواني ماجراي رمال ها و ارتباط آنها با جريان انحرافي
جن‌گيران سياسي از كجا آمده‌اند؟

خرافه‌گرايي‌اي كه امروز در حوزه سياست در كشور ما وجود دارد، عبور از ساحت دين‌گرايي جامعه ايراني است. يعني خرافه‌گرايي با هدف عبور از ساحت يك نظام سياسي مدرن دين‌گرا ترويج مي‌شود. به نظر من، اين خرافه گرايي تز گذر از رهبري، قانون اساسي و جمهوري اسلامي است.

۱۳۹۰/۲/۲۱
منبع: تابناک

روزنامه «تهران امروز» در گزارشی نوشت: محمود احمدي‌نژاد، رئيس‌جمهور در جلسه اخير هيات دولت با اشاره به برخي شايعات خرافي مبني بر وجود رمال در هيات دولت اظهار كرد: بحث‌هاي شنيده شده در خصوص رمالي در دولت باعث انبساط خاطر شد. اگر بنا باشد رمال و جن‌گير كارآيي داشته باشند چرا آنان كاري براي خودشان نمي‌كنند.

فرداي آن روز غلامحسين محسني اژه‌اي سخنگوي قوه‌قضائيه در نشست خبري با خبرنگاران بازداشت افرادي با عنوان رمال، پيشگو و جن‌گير را تاييد كرد. شايد «استفاده از نيروهاي ماوراي طبيعي و توسل به جن و رمال براي اداره امور كشور» را بيشتر در داستان‌ها ديده باشيم ولي چه خوشمان بيايد و چه نيايد اين موضوع واقعيتي است كه مي‌توان براي آن شواهد و قرائني يافت. البته تمامي اين شواهد و قرائن به يك جريان انحرافي ختم مي‌شود كه مدت هاست بر سر زبان‌ها افتاده است.

با اين حال اين سوال مطرح است كه موضوع ارتباط اين رمال‌ها يا جن‌گيرها با سياست از كجا شروع شد. نقش عالمان ديني در زمينه افشاگري و مقابله با جريانات انحرافي بسيار قابل توجه بود. يكي از اين چهره‌ها آيت‌الله محمد تقي مصباح يزدي بود كه طي دو هفته گذشته بارها در محافل مختلف حضور پيدا كرد و نسبت به انحراف در مسائل ديني و اعتقادي هشدار داد اما رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) پنج شنبه هفته گذشته نخستين گردهمايي فراگير قرارگاه عمار را فرصت دانست و علاوه بر برشمردن آسيب‌هاي فرقه انحرافي به برخي ديگر از موضوعات روز مانند تمايل اين جريان به جن گيرها و رمال‌ها اشاره كرد. وي با تاكيد بر اينكه براي شناخت دين بايد به دين شناسان مراجعه كرد نه جن‌گيران و مرتاضان، ادامه داد: كدام عاقل اين را مي‌پذيرد كه انسان براي شناخت دين، اهل آن را رها كند و برود سراغ جن گير، مرتاض و امثال آن. عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: براي اينكه به اين دام نيفتيم بايد دين را از دين شناسان صالح و مورد اعتماد بشناسيم، بدانيم هر كس كه علم بسيار دارد حتما مطابق علمش عمل نمي‌كند.