برخي از ما بزرگ‌ترها فكر مي‌كنيم كه بعضي از خوراكي‌ها فقط براي بچه‌ها توليد مي‌شود اما وقتي پايش مي‌افتد، خودمان از هر بچه‌اي بچه‌تر مي‌شويم و تا دخل آن را نياوريم، راحت نمي‌نشينيم. پاستيل‌ هم يكي از همين خوراكي‌هاست كه ظاهر جذاب و طعم خوبش بزرگ و كوچك را به سمت خود مي‌كشد....


به همين دليل در اين شماره با دكتر محمدحسين عزيزي، متخصص صنايع غذايي و عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس به گفت‌وگو نشستيم تا با خوب و بد اين محصول ژله‌اي بيشتر آشنا شويم.

سلامت:آقاي دكتر! ژلاتين پاستيل از چه چيزي تهيه مي‌شود؟

ژلاتين پاستيل از پوست يا استخوان حيوانات مختلفي مانند گاو، خوك يا حتي ماهي درست مي‌شود اما در كشور ما به دليل مساله حلال بودن، تنها پوست و استخوان گاو و به ندرت ماهي کاربرد دارند.


سلامت: اين ژلاتين‌ها در كشور خودمان توليد نمي‌شوند؟
خير. ما در ايران فرآيند توليد ژلاتين نداريم و به همين خاطر ژلاتين‌هاي وارداتي بايد حتما مورد تاييد مقامات بهداشتي و دامپزشكي‌مان باشند تا مطمئن باشيم ژلاتيني كه وارد مي‌كنيم، حتما از حيوان حلال‌گوشت تهيه شده و آن حيوان هم به روش اسلامي ذبح شده است.