پرهیز از زولبیا و بامیه در وعده سحری

رئیس مرکز بهداشت قم با تاکید بر این که باید در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه خودداری شود، بیان داشت: زیرا به علت شیرینی بالای آن، قند خون را به سرعت افزایش داده و سپس ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدایی روز می‌کند.

به گزارش مشرق، دکتر مجید محمدیان در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان اظهار داشت: زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های اصیل ایرانی در فرهنگ و سنت دیرینه غذایی است که از مواد اولیه این نوع شیرینی که امروزه از آن استفاده می کنند، می توان به روغن، آرد، شکر، تخم مرغ، ماست، آب، گلاب و زعفران اشاره کرد.

وی تصریح کرد: اگر در تهیه زولبیا و بامیه از مواد سالم مانند عسل، روغن کنجد، گلاب و زعفران، لبنیات پاستوریزه و تخم مرغ های سالم و بدون شکستگی استفاده شود، این ماده غذایی برای بدن بسیار مقوی و خوب است.

محمدیان با انتقاد از عدم رعایت نکات بهداشتی در تهیه این نوع شیرینی، یادآور شد: متاسفانه آن چیزی که هم اکنون در بازار عرضه می شود به دلیل عدم رعایت کامل موارد بهداشتی فوق و عدم تعادل در مصرف آن به هیچ وجه مورد تائید نمی باشد.

وی با اشاره به تاکید بر رعایت ضوابط بهداشتی در خرید زولبیا و بامیه از سوی شهروندان، اظهار داشت: زولبیا و بامیه باید عطر و طعم مناسب و رنگ روشن داشته و آثار ذرات سوخته شده روی آن ها نباشد، همچنین این نوع شیرینی نباید بیش از حد خمیر باشد.