'اعظم شمشیری' با بیان اینكه این روزها كمتر جوانی است كه رستوران های فست فود را نشناسد و با دوستان خود به آن ها سر نزده باشد، تصریح كرد: فست فودها یا غذاهای آماده، غذاهایی هستند كه خیلی آسان و سریع تهیه می شوند و در رستوران ها با همین نام عرضه می شوند.
وی خاطر نشان كرد: رستوران های فست فود دو شاخص اصلی دارند یكی آن كه غذا پس از سفارش خیلی سریع آماده می شود و با حداقل امكانات به مشتری ارائه می شود و غذاهایی نظیر پیتزا، انواع ساندویچ، هات داگ، چیپس و پنیر و مرغ سرخ كرده كه معمولا در كنار آن ها سیب زمینی سرخ كرده و تنوری و انواع سالاد كلم و سالاد فصل به عنوان مخلفات میل می شود.
به گفته وی غذاهای فست فود راحت تری مانند سمبوسه نیز وجود دارد كه پس از خریداری از مغازه در حال راه رفتن میل می شوند.
شمشیری با بیان اینكه خوردن این غذاها، موجب شیوع عادت های بد مانند پرخوری، كم تحركی و سریع خوردن می شود به اثرات مضر فست فودها بر سلامتی انسان اشاره كرد و افزود: فستفودها، چه خوب چه بد، چه خوشمان بیاید چه خوشمان نیاید، واقعیت دنیای امروز هستند و رژیم غذایی ما را تغییر دادهاند.
این كارشناس غذایی تصریح كرد: این غذاها در صورت تولید و استفاده نامناسب میتوانند سبب ایجاد مسمومیت غذایی نیز شوند.
وی با اشاره به اینكه مسمومیتهای غذایی ممكن است در اثر عوامل فیزیكی، شیمیایی و بیولوژیكی ایجاد شوند، تاكید كرد: مسمومیتهای غذایی به شدت سلامت انسان را تحت تاثیر قرار میدهند كه از این قبیل سالمندان، زنان باردار، كودكان و افرادی كه در سیستم ایمنی خود دچار نقص هستند، از آسیب پذیرترین افراد می باشند.