'اعظم توسركانی' افزود : قبل از این كه در رستورانی بنشینید، دقت كنید آیا ظاهر رستوران تمیز و بهداشتی است یا خیر، اگر تمیز و بهداشتی به نظر نمی رسد در آن رستوران به هیچ عنوان غذا نخورید.

وی با بیان اینكه دقت كنید غذایی كه سفارش می دهید گوشت یا تخم مرغ نیم پخته نداشته باشد، تصریح كرد: اگر از این موارد مطمئن نیستید سوال كنید و همواره غذاهای كامل پخته شده سفارش دهید، زیرا تنها پخته شدن كامل غذا می تواند باكتری ها را از بین ببرد.

توسركانی ادامه داد: سعی كنید به جای ساندویچ ها و غذاهای مشابه با محتوای سرد مثل (هات داگ، گوشت یا مرغ سرد)، غذاهای دوباره گرم شده ای كه تا دمای بخار داغ شده اند سفارش دهید.

این كارشناس غذایی با بیان اینكه دقت كنید غذایی كه برای شما آورده می شود كاملا داغ باشد, در غیر این صورت از خوردن آن خودداری كنید.

وی اظهار داشت: هنگامی كه غذای پخته شده داغ خریداری می كنید، آن را ظرف دو ساعت مصرف كنید و یا آن را در فر با دمای برابر یا بالاتر از 74 درجه سانتی گراد نگهداری كنید تا از رشد باكتری ها جلوگیری شود.

وی تاكیدكرد: چنانچه غذای خریداری شده را داخل خودرو حمل می كنید آن را سریع به منزل برسانید و داخل یخچال بگذارید زیرا دمای داخل خودرو بسیار بالاست و اگر غذایی بیشتر از دو ساعت بیرون از یخچال بود آن را دور بریزید.

كارشناس مركز اطلاع رسانی و رسیدگی به شكایات مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی اهواز نیز در این زمینه می گوید: برخلاف پدر و مادرهای ما كه چندان اشتیاقی به رفتن به این رستوران ها را ندارند جوانان و نوجوانان ترجیح می دهند بجای غذاهای سنتی به سراغ انواع ساندویچ ها و پیتزاها بروند .