
 
		
		
	-  6 نکته مهم افطاری
 
	
	
 
 
 
	
	
		
		
	
	
	
	
		
	
	
		
			
- 
	
	
		
		
			
				
				
				
					
6 نکته مهم افطاری
				
				
						
						
				
					
						
							1- در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن  شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام  خوردن و خوابیدن هم حداقل ۲ساعت باشد. 
2 - از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود.
3 - غذای افطار باید به حدی سهل الهضم باشد که تا خوردن شام، کاملاً هضم و از معده خارج شود
4 - با این حال توصیه می شود به خوردن افطاری متعادل اکتفا کنید و از خوردن شام بپرهیزید.
5 - چنان چه گفته شد غذای افطار باید سهل الهضم باشد تا در هنگام سحر بدن برای دریافت وعده جدید آماده باشد.
6 - برای این منظور انواع آش، حلیم، فرنی و  حریره بادام که با آرد برنج قهوه ای و یا عسل و شیره انگور یا شیره خرما  شیرین شده باشد و نیز نان و پنیر به مقدار کم و به همراه سبزی خوردن و مغز  گردو و چند عدد خرما و یا یک خوشه انگور رسیده و شیرین مناسب است.
						
					 
					
				 
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
- 
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	کلمات کلیدی این موضوع
	
	
	
		
		
			
				
				مجوز های ارسال و ویرایش
			
			
				
	
		- شما  نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
 
		- شما  امکان ارسال پاسخ را ندارید
 
		- شما  نمیتوانید فایل پیوست کنید.
 
		- شما  نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
 
		-  
 
	
	
	 	مشاهده قوانین 
	انجمن