- خطاي سوم: پرهيز از خوردن ماهي و چربي است. ماهي و روغن‌هاي مفيد مثل روغن زيتون بهترين منبع اسيدهاي چرب امگا – 3 و ضروري براي بدن هستند كه معمولا تا حد زيادي مانع از تحليل رفتن حافظه مي‌شوند. به گفته متخصصان مركز پزشكي دانشگاه آريزونا در آمريكا، اين اسيدهاي چرب در واقع بخشي از عناصر اصلي تشكيل دهنده مغز هستند كه اگر به اندازه كافي در رژيم غذايي ما وجود نداشته باشند ساختار و عملكرد مغز به تدريج ضعيف مي‌شود و حافظه آسيب مي‌بيند.

- راه‌حل غذايي: در ابتدا مصرف غذاهاي تصفيه شده و فرآوري شده را تا حد امكان كاهش دهيد و غذاهاي خود را با روغن‌هاي طبيعي مثل روغن زيتون طبخ كنيد. سپس در هر هفته مصرف ماهي‌هاي مفيد مثل ماهي آزاد و ساردين را به رژيم غذايي خود اضافه كنيد. بعلاوه خوردن دانه كتان، غلات سبوس‌دار و گردو و بادام نيز براي دريافت اين چربي‌هاي مفيد توصيه مي‌شود. مصرف يك قاشق غذاخوري گردو 5 روز در هفته و 9 تا 12 عدد بادام، 4 نوبت در هفته كافي است.

- راه حل مكملي: توصيه مي‌شود كه در روز حداقل 2000 ميلي گرم روغن ماهي مصرف شود و كپسول‌هاي حاوي اين روغن تركيبي از دو اسيد DHA و EPA را داشته باشند.

- خطاي چهارم: علاقه كلي مردم به غذاهاي بسته بندي شده است. غذاهاي بسته بندي شده در واقع حاوي تركيباتي هستند كه موجب بالا رفتن فشار خون مي‌شوند. غذاهاي بسته بندي نمك زيادي دارد كه به بدن بويژه به كليه‌ها آسيب وارد مي‌كند. در اين وضعيت عدم تعادل بين نمك و پتاسيم به رگ‌هاي خوني آسيب مي‌رساند و در نتيجه موجب بالا رفتن فشار خون مي‌شود.

راه حل غذايي: در روز بيش از 1500 ميلي گرم سديم (نمك) مصرف نكنيد و حداقل هفت تا 9 وعده در روز از ميوه‌ها و سبزي‌هاي تازه استفاده كنيد.
-پایان-