قبر انسان هر ‌روز ۵ کلمه را فریاد می‌زند
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: قبر انسان هر ‌روز ۵ کلمه را فریاد می‌زند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #2
    پاسخگوی مسائل مذهبی طاهره وحیدیان آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2011
    محل سکونت
    روی زمین خدا جایی در این غربتکده...جایی در همین نزدیکی...
    نوشته ها
    4,275
    می پسندم
    220
    مورد پسند : 2,271 بار در 1,502 پست
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    159
    قبری که پر از عقرب بود

    این مدرس بزرگ اخلاق در ادامه اظهار می‌کند: در گذشته شخصی بود به نام حاج سعید حق‌گو، می‌گفت: در قم جنازه‌ای را بردیم تا دفن کنیم، قبر پر از عقرب بود و هرچه از آنها را می‌کشتیم باز هم در قبر می‌جوشیدند و در آخر خسته شدیم و جنازه را روی عقرب‌ها گذاشتیم و روی آن خاک ریختیم.

    این استاد اخلاق می‌گوید: این صداهای قبر را بشنویم و در فکر مردن باشیم، ما آن‌چنان شیفته دنیا هستیم که بی‌هوش شده‌ایم و آدمی که بی‌هوش باشد،‌ هیچ نمی‌فهمد. از خدا بخواهیم ما را هوشیار کند.

    آیت‌الله مجتهدی تهرانی در ادامه می‌گوید: خدایا کاری کن از برکات ماه رمضان استفاده کنیم. برخی استفاده نمی‌کنند و حتی برای سحر بلند نمی‌شوند. برای استفاده از برکات ماه رمضان باید هنگام سحر بیدار شد و دعا خواند و عبادت کرد. حتی آنان‌که مسافر هستند و یا به علت بیماری روزه نمی‌گیرند، هم وقت سحر بیدار شوند و بهره ببرند.

    وی ادامه می‌دهد: بهره ماه رمضان بهشت و بهره‌های معنوی است. بهره‌‌هایی که خدا می‌دهد، معنوی‌اند که باید برای رسیدن به آنها دعا کرد.

    آیت‌الله مجتهدی تهرانی در ادامه سخنان خود در شرح فراز «وسَهّلْ سَبیلی الى خَیراتِهِ» می‌گوید: خدایا راه من به سمت خیراتش را آسان کن. رمضان خیرات بسیاری دارد. آدم اگر بتواند افطاری دهد، خیرات کرده است. اگر تمکن مالی دارید، افطاری درست کنید و به فامیل خود به خصوص آنان‌که فقیر هستند، افطاری بدهید که از کارهای ثواب است.

    وی با اشاره به اقداماتی که در دهه‌های قبل برای گرایش کودکان و جوانان به مسجد انجام می‌دادند، می‌گوید: در مساجد حتی درخت توت می‌کاشتند تا کودکان به هوای خوردن توت به مساجد بیایند؛ اما الآن کاری نمی‌کنند تا جوانان به مساجد روی بیاورند و مسجدها را بیشتر افراد مسن پر می‌کنند.

    یک غیبت مساوی است با هدیه ۴۰ روز حسنات به فرد غیبت شونده
    اِلهی قَوِّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارِحی.....

  2. 2 کاربر پست طاهره وحیدیان عزیز را پسندیده اند .

    رویا (08-11-2012), صدیقه (08-10-2012)

موضوعات مشابه

  1. فرشته ای که از شب تا صبح جار می‌زند!
    توسط امیرحسین در انجمن تلنگر
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 05-24-2012, 11:03 AM
  2. هر روزتان نو روز * نوروزتان پیروز
    توسط طاهره وحیدیان در انجمن بحث آزاد
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 03-20-2012, 07:22 AM
  3. دعایی که امام‌زمان به منتظران توصیه کردند
    توسط امیرحسین در انجمن سایر ادعیه
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 02-03-2012, 04:42 PM
  4. در مورد روز عاشورا و روزه در این روز بیشتر بدانید!
    توسط طاهره وحیدیان در انجمن زیارت محبوب
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: 12-05-2011, 04:14 PM
  5. سلامي از زيارت امام ‌زمان در روز جمعه..
    توسط ریحانة النبی در انجمن شرح زیارت آل یاسین
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 01-02-2011, 04:56 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •