این فوق تخصص تغذیه ادامه داد: بهتر است روزه داران، روزه را با میوه های خشک و خرما به همراه مواد مایعات نظیر شیر، سوپ و یا آش باز کنند و در کنار آن خوردن لبنیاتی مثل پنیر و سبزیجات لازم است.
وی همچنین با اشاره به اینکه مایعات در افطار باید جرعه جرعه و با فاصله خورده شود توصیه کرد: برای جلوگیری از مسمومیت به آب با توجه به اینکه سلول های بدن مدت زیادی بدون آب مانده اند ممکن است نوشیدن یکسره آب، آب زیادی را وارد سلول ها کند و در نتیجه مسمومیت غذایی پیش آید.
دکتر جعفریان با بیان اینکه خوردن دو نوع میوه برای بدن بعد از افطار لازم است اظهار کرد: به دلیل داشتن مقدار زیادی از آب در میوه و سبزیجات، مصرف آنها باعث نگهداری آب در بدن شده و ضمن جلوگیری از پرخوری در بدن احساس سیری به افراد دست می دهد.
وی در خصوص نوع شام و سحری در ایام ماه رمضان تصریح کرد: توصیه می شود شام افراد به دلیل اینکه فعالیت فیزیکی در افراد کم و امکان اختلال خواب ایجاد نشود، کم و سحری نیز همان ناهاری که افراد در روزهای عادی می خورند باشد.
دکتر جعفریان در پایان با تاکید بر اینکه برخی افراد چاق در ماههای رمضان حذف سحری را امیدی برای لاغری خود می دانند گفت: حذف سحری به هیچ عنوان در لاغری تاثیر گذار نیست حذف سحری نه تنها باعث لاغری نمی شود بلکه منجر به کاهش وزن عضله فرد شده و سیستم فیزیکی وی را نامناسب می کند.
-پایان-




					
						
					
						

					
					
					
						
  پاسخ با نقل قول
			