به جای مدیریت جهان، مرغ را مدیریت کنید!
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: به جای مدیریت جهان، مرغ را مدیریت کنید!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    بنیانگذار کانون تفسیر قرآن امیرحسین آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    نوشته ها
    8,629
    می پسندم
    3,005
    مورد پسند : 3,788 بار در 2,619 پست
    نوشته های وبلاگ
    20
    میزان امتیاز
    276

    به جای مدیریت جهان، مرغ را مدیریت کنید!

    به جای مدیریت جهان، مرغ را مدیریت کنید!

    عابد فتاحی عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی گفت: باید به مساله گرانی و تورم به جد رسیدگی شود ، چراکه علیرغم ورود به ماه مبارک رمضان ، گرانی دغدغه اصلی مردم است.

    جوان آنلاین - اعتدال: عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه به انتقاد از اظهار نظر یکی از مقامات عالیرتبه دولتی درباره دخالت بیگانگان درگرانی ها پرداخت و گفت: اینکه استکبار را مقصر این گرانی ها و قیمت مرغ که از کنترل دولت خارج شده است بدانند ، جالب نیست ، این قدرت استکبار نیست که اقتصاد ما را زمین گیر کرده بلکه مقصر مدیریت داخلی ما است که حتی در کنترل قیمت مرغ نیز ناتوان است.


    وی افزود: آقایان به جای اینکه به مسائل داخلی بپردازند و قیمت ها یی مثل ارز را که یک شبه دو برابر شده است و به مرز دو هزار رسیده است را رصد و آنالیز کنند ، می آیند ، می روند و می گویند می خواهیم دنیا را مدیریت کنیم ، برای مشکل اقتصادی جهان برنامه داریم و می خواهیم عدالت را در دنیا برقرار کنیم!

    نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:‌ بارها گفته شده که سنگ بزرگ نشانه نزدن است ، مدیریت ارشد کشور به جای اعلام برنامه برای مدیریت جهان ، بیایند دریاچه ارومیه را که رو به نابودی است ، مدیریت کنند و قیمت مرغ را که هر روز جای کاهش، افزایش می یابد را مدیریت کنند!

    وی گفت: مرتبا توپ گرانی را به زمین رسانه ها ، خرید مردم ، بیگانه و ... می اندازند ، اما این کارها مشکل گرانی را حل نمی کند ؛ بعد از هدفمندی یارانه ها مردم به سختی قبوض خود را پرداخت می کنند و خیلی ها نمی توانند پرداخت کنند ؛ مردم نمی دانند دیگر درد گرانی را به چه کسی بگویند .

    وی در خاتمه گفت: اینکه افزایش قیمت ها را به استکبار و بیگانه ربط دهند ، تنها بازی با کلمات و وقت گذراندن است ؛ اگر منظور مسئولین تحریم ها است که ما 30 سال است تحریم هستیم و در کنار تحریم ها جنگ هم داشتیم و اینگونه اظهار نظر ها درست نیست .
    -پایان-

    پرستویی که مقصد را در کوچ میبیند از ویرانی لانه اش نمی هراسد.
    م.ا

  2. 2 کاربر پست امیرحسین عزیز را پسندیده اند .

    رویا (07-22-2012), غریبه (07-22-2012)

موضوعات مشابه

  1. سالگشت وفات کریمه اهل بیت تسلیت
    توسط طاهره وحیدیان در انجمن اهل بیت(ع)
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 03-03-2012, 03:03 PM
  2. راز موفقیت آیت*الله مجتهدی از زبان خودش
    توسط امیرحسین در انجمن دیگر شخصیتها
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 01-11-2012, 02:00 PM
  3. نظر آیت الله جوادی آملی درباره نگاه به نامحرم
    توسط امیرحسین در انجمن تلنگر
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12-31-2011, 04:26 PM
  4. پاسخ ها: 28
    آخرين نوشته: 12-05-2011, 10:39 PM
  5. اسرار نماز و بندگی از زبان آیت الله بهجت (ره) + فیلم
    توسط محمد حسین در انجمن دیگر شخصیتها
    پاسخ ها: 8
    آخرين نوشته: 10-24-2011, 01:43 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •