فکر نمیکنم اصلا انصاف باشه که هم این دنیا ازش گرفته بشه هم اون دنیا اگه توی اون دنیام بخواد عذای بگشه پس ما در این دنیا نباید اعدامش کنیم خدا این کار رو خواهد کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر نمیکنم اصلا انصاف باشه که هم این دنیا ازش گرفته بشه هم اون دنیا اگه توی اون دنیام بخواد عذای بگشه پس ما در این دنیا نباید اعدامش کنیم خدا این کار رو خواهد کرد
به هر حال باید به جرم سنگینی که داده هم فکر بکنی. نباید همش از روی محبت نگاه کرد.
کار کثیفی انجام داده باید مجازات بشه تا بقیه هم حساب کار بیاد دستشون تا دیگه سمت این کارا نرن. تا بدونن که دنیا رو از دست دادن و به احتمال 99.9% هم آخرت رو از دست دادن.
ایاجایی برای توبه وجود داره؟
اعوذ باللّه من الشّيطان الرّجيم
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
خداوند همه گناهان را مىآمرزد: به دنبال تهديدهاى مكررى كه در آيات گذشته در مورد مشركان و ظالمان آمده بود در اينجا راه بازگشت را توأم با اميدوارى به روى همه گنهكاران مىگشايد زيرا هدف اصلى از همه اين امور تربيت و هدايت است نه انتقامجوئى و خشونت، با لحنى آكنده از نهايت لطف و محبت آغوش رحمتش را به روى همگان باز كرده و فرمان عفو آنها را صادر نموده، مىفرمايد: «به آنها بگو: اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كردهايد از رحمت خداوند نوميد نشويد كه خدا همه گناهان را مىآمرزد زيرا كه او آمرزنده و مهربان است» (قُلْ يا عِبادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعاً).
دقت در تعبيرات اين آيه نشان مىدهد كه از اميد بخشترين آيات قرآن مجيد نسبت به همه گنهكاران است، و گستردگى آن به حدى است كه طبق روايتى امير مؤمنان على عليه السّلام فرمود: «در تمام قرآن آيهاى وسيعتر از اين آيه نيست».
اين وعده غفران مشروط بر اين است كه: بعد از ارتكاب گناه به خود آيند، و تغيير مسير دهند، رو به سوى درگاه خدا آورند، در برابر فرمانش تسليم باشند و با عمل، صداقت خود را در اين توبه و انابه نشان دهند.
(سوره زمر - آیه 53)
مهم خداست وقتی خداوند ازخطای انسان چشم میپوشه افراد این دنیا حق مجازات کسی رو ندارن.
همون خدا حق مجازات قائل شده تا بتونیم انسانهای خطاکار رو توی دنیا مجازات کنیم. حالا مجازات آخرت دیگه دست خداست.
وگرنه در چهارچوب اسلامی ما حق مجازات داریم.
تصور کنید..
کسی صمیمی ترین دوست شما رو به شدت کتک بزنه!
یاوقتی از بانک دارید میا ین بیرون تمام پول های شما رو بدزده !
یا به تمام فیلم ها و عکس های خانوادگی شما دسترسی پیدا کنه و ...
اگه قاضی به شما بگه این فرد به من گفته توبه کرده! یا اصلا نه..بگه خدا خودش در دنیای دیگه این فرد رو مجازات میکنه اونجا نظرتون در مورد اجرای حکم چیه؟
ببینید نمی شه همه چیز رو به دنیای دیگه موکول کرد..چون نظم این دنیا از بین می ره و کسی که اعتقادی به این چیزها نداره ضربه های زیادی میتونه به افردا دیگه بزنه...
الآن که مجازات داریم جرم و جنایت هم وجود داره .. واااااااااااااااااااااااا ااای به اینکه مجازاتی نباشه!!!
خوب ببینید عزیزان من؛ در هر جای این کره خاکی زندگی بکنید باید تابع یک سری قوانین ومقررات باشید تا نظم آنجا بهم نخوره .کسی که هنجار شکنی میکنه ومخلّ نظم وآسایش عمومی میشه ؛ لاجرم باید با اون برخورد قانونی بشه وبرخورد قانونی هم تنبیه رو اعمال می کنه؛ ونیک میدانید تنبیه هم ناز کردن نیست ؛ وناخوشایند طرفی هست که قانون شکنی کرده.خوب در امورات الهی هم همین صدق میکنه.وقتی خداوند کسی رو در این دنیا گوشمالی میده ؛ دیگه از لطف وکرمش بدور است که باز در جهان دیگر اونو دچار تنبیه کنه.لذا میبینیم وقتی شمر ویزید (علیهم لعنة الله) دست به اون جنایت هولناک زدند؛خودشون خودشونو معذب کردند .بااون هنجار شکنی خودشونو خَسِرَالدُّنیا وَالآخِرَه کردند.پس باید تنبیه بشن.بنابر این یک سری خطاها جای برگشت وتوبه داره.اما یک سری خطاها بقدری بزرگه که هیچ جایی برای برگشت وتوبه نمی گذاره .( همین جنایاتی که دشمنان دین با ائمه. علیهم السلام ؛ کردند.) بنابر این برای داشتن یک زندگی نسبتاً آرام وبی دغدغه نیازمند قوانین ومقرراتی هستیم که همگی باید مقید به اون قوانین باشیم والا اعمال قانون خواهیم شد.چه دراین دنیا .چه در اون دنیا.
پس قاصی حق مجازات کسی رو نداره چون امکان اشتیاهش هست.